Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat prabusire faleze - 25.02.2009

ro

25 Feb, 2009 21:11 1019 Marime text

                                                   Constanta, 25.02.2009

In urma furtunilor produse in sezonul rece 2008-2009, s-a reactivat procesul de prabusire a falezelor, in special in zonele in care nu exista lucrari de consolisare a acestora.
In aceste conditii, Directia Apelor Dobrogea-Litoral in calitate de administrator al falezelor, nu recomanda locuitorilor si turistilor plimbarile de agrement pe creasta falezelor si nici la baza acestora.
Ca si in anii precedenti, Directia Apelor Dobrogea-Litoral va monta in cursul lunii martie panouri de avertizare pe fiecare din aceste faleze, astfel incat, cei care trec prin aceste zone, sa fie avertizati.
Directia Apelor Dobrogea Litoral a infiintat un e-mail special pentru sugestii si reclamatii la adresa reclamatiidadl@gmail.com, astfel incat cetatenii pot sesiza cazurile de prabusire ale falezelor.
Inca de anul trecut au fost demarate lucrarile de refacere a falezelor litorale, in localitatile Constanta, Eforie, Costinesti si Tuzla. Valoarea totala aprobata a lucrarilor in cele 4 localitati este de aproximativ 49 de milioanele de euro. Totodata, s-a demarat refacerea studiului de fezabilitate pentru faleza Vama Veche – 2 Mai, in vederea reabilitarii acesteia.

Biroul de presa
 al DADL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii