Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu va plimbati pe falezele aflate in reabilitare!

ro

03 Sep, 2010 17:08 1399 Marime text

Nu va plimbati pe falezele aflate in reabilitare!

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral efectueaza lucrari de reabilitare pe falezele din Olimp, Costinesti, Tuzla si Eforie Sud. Aceste lucrari sunt preconizate sa se finalizeze pana in anul 2012 si au rolul de a reface falezele erodate.
In conditiile in care anumute sectoare din aceste faleze s-au transformat in zone de santier, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral avertizeaza turistii sa nu se apropie de zonele in lucru, deoarece exista pericol de accidente. O atentie speciala trebuie acordata falezei din Eforie Sud, la sud de zona Capul Turcului, faleza care in urma ploilor si a infiltratiilor s-a erodat si care urmeaza sa intre in reabilitare.
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral depune eforturi ca lucrarile sa fie finalizate in termen, astfel incat turistii si localnicii sa poata beneficia de un turism civilizat la malul marii.
Totdata, incepand de anul viitor vom demara un amplu program de refacere a plajelor litorale, program cu finantare din partea Uniunii Europene de aproximativ 134 de milioane de euro. Vor fi vizate plajele cele mai afectate de eroziune – Mamaia, Constanta si Eforie.

Catalin Anton
Responsabil comunicare
Directia Apelor Dobrogea Litoral

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii