Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plaja amenajata pana la inceputul sezonului estival

ro

20 Apr, 2011 18:36 1168 Marime text

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral prin Sistemul de Gospodarire a Apelor Constanta (SGA), realizeaza, in aceasta perioada, lucrari de pregatire a plajelor pentru sezonul estival. Astfel, s-au efectuat lucrari de igienizare, de compensare cu nisip a zonelor erodate, lucrari de nivelare, afanare si ecologizare cu utilaje specializate.

Sistemul de Gospodarire a Apelor Constanta a depus eforturi de igienizare a tuturor plajelor, dar si de colectare a nisipului de pe promenada, rezultat in urma furtunilor din sezonul rece. Responsabilitatea pentru aceste lucrari a cazut in sarcina directorului SGA Constanta, ing. Valeriu Ene.

Pana la aceasta data, plajele au fost predate in totalitate catre operatorii de plaja care detin contracte de inchiriere mai vechi, si in proportie de 80% catre operatorii de plaje care au castigat plajele in 2011. Pe masura ce se vor incheia formalitatile legale, se va trece imediat la predarea plajelor catre noii operatori.

Rugam turistii care vor veni pe plaje, pe perioada Sarbatorilor Pascale, sa dea dovada de civilizatie si sa nu arunce gunoaie pe plaja, pentru a lasa plaja intr-o stare corespunzatoare. Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va pune la dispozitia turistilor, la inceputul sezonului estival, un numar de telefon pentru a face sesizari si reclamatii. Pana atunci, cetatenii nemultumiti pot trimite email-uri la dispeceratul ABADL, pe adresa dispecer@dadl.rowater.ro.

Catalin Anton

Responsabil comunicare 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii