Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANOFM organizează Conferinţă de presă în data de 27 septembrie 2011

ro

26 Sep, 2011 17:19 1170 Marime text

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează o conferinţa de presă în cadrul Proiectului "Campanie de comunicare privind serviciile SPO oferite tinerilor şi angajatorilor", în data de 27 septembrie 2011, începând cu ora 11.00, la sediul ANOFM, din str. Avalanşei nr. 20-22, sect. 4, Bucureşti.

Conferinţa de presă va fi susţinută de domnul Silviu Bian, preşedintele ANOFM, iar subiectele abordate vor fi: tinerii absolvenţi şi încadrarea lor în muncă, rezultatele obţinute la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, desfăşurată la nivel naţional, în data de 23 septembrie 2011, rezultatele obţinute prin Programul de ocupare în primul semestru al anului curent în ceea ce priveşte ocuparea tinerilor şi măsurile active adresate acestui grup ţintă.

Proiectul "Campanie de comunicare privind serviciile SPO oferite tinerilor şi angajatorilor" este finanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi are are ca obiectiv general creşterea gradului de viziilitate a serviciilor SPO în rândul tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi în rândul angajatorilor.

Proiectul este implementat în parteneriat cu trei companii naţionale: System&Networking Solutions SRL, Data Media SRL, Rusu&Borţun Consultanţă SRL , are o durată de 24 de luni şi un buget total de 10.016.900 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii