Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare intre AJOFM Constanta si diferite organizatii din Franta - 02.04.2009

ro

02 Apr, 2009 22:26 1349 Marime text

Comunicat de presa

2 aprilie 2009

In data de 02.04.2009, domnul Tino Kerdraon, Presedintele “Asociatiei de Prietenie ABC Brest Constanta” a participat la o intalnire organizata la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta. Domnul Tino Kerdraon insoteste o delegatie de profesori care conlucreaza impreuna cu CCD, atat pentru pregatirea profesorilor care predau limba franceza, cat si pentru a largi relatiile de colaborare intre cele 2 parti ale Europei.
In cadrul intalnirii organizate la AJOFM Constanta, s-au discutat posibilitatile de colaborare dintre AJOFM Constanta si diferite organizatii din Franta, in vederea realizarii unor proiecte comune, in special cele care vor avea ca obiectiv formarea profesionala.
In acest sens, AJOFM Constanta va transmite domnului Tino Kerdraon o scrisoare de intentie, in care vor fi mentionate nevoile si asteptarile identificate de agentie, urmand ca acestea sa fie analizate si mai apoi transmise organismelor specifice din Franta.
La intalnire au participat, din partea AJOFM Constanta, doamna Director Executiv Emilia Murineanu, doamna Carmen Buleandra - Director Executiv Adjunct – Directia Buget, doamna Mihaela Manole - Sef Agentie Locala Constanta, doamna Elena Muceanu – consilier EURES si doamna Gabriela Spataru – consilier superior .

Director Executiv

Emilia MURINEANU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii