Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF sfidează legea şi dezinformează opinia publică

ro

12 Aug, 2011 16:43 2144 Marime text

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a îndepărtat persoanele incomode, sub pretextul reorganizării, fără respectarea prevederilor legale de selecţionare şi departajare a angajaţilor ale căror compartimente au fost reorganizate.

Apropiaţii conducerii au fost feriţi de emoţiile examenului, prin mutarea la alte compartimente neafectate de reorganizare, cu doar câteva zile înainte de emiterea ordinelor privind noile state de funcţii, anumite „erori" de protecţie fiind îndreptate la contestaţie. Aşa s-a întâmplat şi în cazul unui vameş de la Regionala Vamală Timişoara (cumnatul unui deputat PD-L), care, după ce a obţinut 12 puncte la testul grilă, în urma contestaţiei i s-au acordat 72 de puncte.

Pentru a bloca examenele ce urmau să se desfăşoare în condiţii de nelegalitate, „Pro Lex" a solicitat suspendarea ordinelor preşedintelui ANAF, care îşi produceau efecte din data de 08.08.2011.

În comunicatul de presă nr. 1090785 din 11.08.2011, ANAF susţine că cererea noastră a fost respinsă de instanţă chiar de la primul termen de judecată.

Potrivit informaţiilor postate şi pe site-ul Curţii de Apel Craiova, la dosarul nr. 1559/54/2011, au fost trei termene de judecată. La primele două termene ANAF a solicitat amânarea cauzei, inclusiv pentru faptul că nu-şi recunoştea propria ştampilă de la Registratură. Întrucât al treilea termen a fost în data de 09.08.2011, cererea de suspendare a rămas fără obiect, ordinele ANAF producându-şi efectele cu o zi înainte.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii