Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri 2024 Unde pot vota la Constanța, cetățenii din Republica Moldova, pentru alegerile prezindențiale și referendum

ro

18 Oct, 2024 13:16 157 Marime text
Sursa foto: PexelsDuminică, 20 octombrie, cetățenii din Republica Moldova care se află în România vor putea vota pentru alegerile prezindențiale și referendumul republican constituțional și la Constanța.

Sunt așteptate la urne, conform estimărilor, aproximativ 1.200 de persoane cu drept de vot. Alegătorii pot vota în intervalul orar 07:00-21:00. 

Instituția Prefectului – Județul Constanța a făcut demersuri pentru desfășurarea în bune condiții a procesului electoral.
În acest sens, cu sprijinul reprezentanților Primăriei Municipiului Constanța și ai Universității „Ovidius”, a fost amenajată o secție de votare în sediul instituției de învățământ superior de pe bulevardul Mamaia, nr.124, transmite o informare din partea Prefecturii Constanța. 


Secția de votare va fi dotată cu 4 cabine de vot și 2 urne pentru buletinele de vot

Secția de votare va fi dotată cu 4 cabine de vot și 2 urne pentru buletinele de vot (câte una pentru fiecare scutin), dar și alte materiale necesare organizării și desfășurării alegerilor. 

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de 18 octombrie 2024, Serviciul de Telecomunicații Speciale va instala echipamentele voce-date. Totodată, urmează să fie asigurat și un panou informativ în proximitatea secției de votare. 

Măsurile de ordine și siguranță la alegerile prezindențiale și referendumul republican constituțional din data de 20 octombrie 2024 vor fi asigurate de structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.



Citește și:

Secție de votare la Constanța pentru Alegerile din Republica Moldova, în cadrul Universității Ovidius
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii