Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Alegeri Costinești Ce mesaj a transmis Dumitru Jeanu după câștigarea celui de-al doilea mandat de primar

ro

08 Jul, 2024 12:53 1004 Marime text
Duminică, 7 iulie a.c., au avut loc alegerile locale în comuna Costinești, în cele două secții din comună au votat 2.026 de alegători din cei 2.877 cu drept de vot, un procent de 73,50 % dintre cetățeni. 

Conform rezultatelor finale, din cele 2.026 de voturi exprimate în cele două secții din comuna Costinești în cadrul scrutinului din 7 iulie a.c., Dumitru Jeanu (PSD) a primit în cele două secții un număr de 1020 de voturi, Gheorghe Mechenici (PNL) – 1008 voturi iar Călin Mugurel Radu (AUR) – 64 de voturi.

La scurt timp după câștigarea celui de-al doilea mandat de primar al comunei Costinești, Dumitru Jeanu a transmis un mesaj tuturor costineștenilor prin intermediul rețelelor sociale: „Dragi cetățeni ai Comunei Costinești, prin voia voastră și cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a facut dreptate.
Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru că ați ieșit încă o dată la vot în număr mare și pentru încrederea acordată.
Mergem împreună spre un nou mandat în care voi rămâne în continuare Primarul tuturor locuitorilor din Schitu și Costinești pentru că toți avem același ideal: să facem din Comuna Costinești un loc mai bun și mai prosper.
Așa să ne ajute Dumnezeu!".


Precizăm faptul că scrutinul din 7 iulie a.c. s-a organizat ca urmare a anulării alegerilor din data de 9 iunie 2024, organizate în Circumscripția electorală nr. 29 Comuna Costinești, pentru funcția de primar, dispusă conform Hotărârii BEC nr. 394 H/25.06.2024.


Citește și:

UPDATE. #Alegeri Costinești Dumitru Jeanu(PSD) câștigă un nou mandat de primar cu 12 voturi în fața contracandidatului Gheorghe Mechenici (PNL)!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii