Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri electorale 2024 Mihai Lupu își dorește încă un mandat în fruntea Consiliului Județean Constanța. Ce proiecte dorește să implementeze?

ro

23 May, 2024 16:09 791 Marime text
Zece capitole are actualul președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, care intră în cursa electorală pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Constanța, din partea PUSL.

„101.608 de locuitori ai județului Constanța m-au votat pentru a construi și dezvolta un județ care avea și are nevoie ca de aer de infrastructură rutieră, turistică, de digitalizarea serviciilor publice, infrastructură medicală la zi, un mediu fără deșeuri și de ape curate”, spune Mihai Lupu pe pagina sa oficială de candidat, unde se regăsește în integralitate și strategia de administrare.

Despre proiectele pe care le are în vizior în programul de administrație dacă va câștiga alegerile din 9 iunie 2024, vom discuta cu candidatul Mihai Lupu, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ. Interviul va avea loc pe 24 mai 2024, de la ora 12.00.

ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Comandat de Partidul Umanist Social Liberal Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240113

Citește și

LIVE VIDEO-TEXT Cristian Popescu Piedone, prezent la Constanța pentru lansarea candidaturilor la Primărie și CJ din partea PUSL (FOTO)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii