Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alegeri electorale 2024 Situație incredibilă la Costinești. Doi cetățeni ucraineni ar fi votat fără să aibă dreptul

ro

11 Jun, 2024 18:43 1577 Marime text






UPDATE: Urmare a renumărării, s-a constatat ca sunt 3 buletine de vot fără ștampila de control trecute astfel: 2 in favoarea unui candidat, al 3 lea in favoarea altui candidat.  În ceea ce-i priveste pe cei 2 cetățeni ucrainieni care au votat, cei din BECL Costinești au stabilit că nu au competența  să dispuna reluarea votării.
 
Situația alegerilor electorale de la Costinești, județul Constanța, la funcția de primar ia o întorsătură incredibilă.

După ce au fost renumărate voturile în urma contestațiilor depuse de partidele care au dat primii doi clasați dintre candidați, locțiitorul Biroului Electoral nr 29 Costinești ar fi identificat faptul că doi cetățeni ucraineni ar fi votat fără a avea acest drept. Se ia în calcul reluarea alegerilor pe raza UAT Costinești, urmând a se lua o decizie în cel mai scurt timp.
 
Reamintim faptul că nu a fost validat un rezultat final/parțial la Costinești, dat fiind faptul că nu s-a putut încheiea un process verbal clar cu situația votului din 9 iunie 2024.
 
De îndată ce vom avea o situație clară cu măsurile luate la Costinești vom reveni cu detalii.
 
 
 
 
 
Citește și
 Alegeri electorale 2024Rezultate parțiale. Peste 6 milioane de voturi procesate pentru primari și consilii locale
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii