Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri electorale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Constanța vorbește despre proiectele pe care vrea să le implementeze în municipiu

ro

19 May, 2024 11:09 729 Marime text
Primăria Constanța are nevoie de un aer proaspăt, este de părere candidatul Partidului Umanist Social Liberal Constanța, Gihan Eserghep.

Fără un background politic, proaspăt intrat în această sferă, dar cu o experiență vastă în domeniul privat, candidatul PUSL dorește să transforme municipiul Constanța într-unul în care merită să rămâi. Ce soluții și proiecte are în plan, dar și care sunt punctele forte care îl plasează pe el în poziția de opțiune bună, vom discuta în cadrul emisiunii noastre.

Despre proiectele pe care le are în vizior în programul de administrație dacă va câștiga alegerile din 9 iunie 2024, vom discuta cu candidatul Gihan Eserghep, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ. Interviul va avea loc pe 20 mai 2024, de la ora 12.00.

ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Comandat de Partidul Umanist Social Liberal Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240113

Citește și ,
Cristian Popescu Piedone, prezent la Constanța pentru lansarea candidaturilor la Primărie și CJ din partea PUSL (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii