Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri Europarlamentare 2024 Iată cum se desfășoară votarea în străinătate

ro

09 Jun, 2024 13:34 419 Marime text
Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European se desfăşoară duminică în toate secţiile de votare organizate în Europa, prin deschiderea, la ora 10:00 (ora României), a secţiei de votare organizate la Reykjavik, Islanda, transmite MAE.

La ora României 10:00, votul era în curs de desfăşurare într-un total de 775 secţii deschise în Africa, Asia, Australia, Europa, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Oceania. În total în străinătate au fost organizate 915 secţii de votare.

Următoarele secţii din străinătate unde va începe votarea în cursul zilei de duminică sunt cele organizate în Argentina, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Cuba, Mexic, Peru, Uruguay şi SUA.




Ultimele secţii în care începe votarea, la ora României 17:00, sunt cele organizate în Vancouver şi pe coasta de Vest a SUA

Ultimele secţii în care începe votarea, la ora României 17:00, sunt cele organizate în Vancouver şi pe coasta de Vest a SUA (Los Angeles, Anaheim, San Diego, Sacramento, San Francisco, Las Vegas, Phoenix, Portland, Seattle).

În contextul diferenţelor de fus orar, votarea în străinătate la alegerile europarlamentare se va desfăşura pe durata a 34 ore.


Iată unde poate fi consultată lista secţiilor de votare din străinătate

Lista secţiilor de votare din străinătate poate fi consultată pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe, la secţiunea dedicată alegerilor.

Până la 13:00 ora României, în străinătate votaseră 63.365 de alegători, conform https://prezenta.roaep.ro.



Sursa: Agerpres.ro. 


Citește și:

Alegeri 2024Prezența la vot la ora 13.00, în județele Constanța și Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii