Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri Locale 2024 Averea și interesele candidaților la funcția de primar al comunei Ciocârlia, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

19 Jun, 2024 21:39 694 Marime text
La alegerile locale din 9 iunie 2024, am votat primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și președintele Consiliului Județean Constanța. În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Ciocârlia, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.

La Primăria Ciocârlia s-au înscris în cursa pentru funcția de primar 5 candidați:
•             DRAGOMIR TRAIAN - PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT       -
•             BOŞTINĂ FLORIN-DUMITRU - ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR    -
•             ŞERBU   IONUŢ -PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL   
•             CALIU MEDIAN - FORȚA DREPTEI ALIANȚA DREAPTA UNITĂ USR - PMP – FORȚA DREPTEI
•             PEŢANCA VALENTIN - PARTIDUL ROMÂNIA MARE

Candidatul care a întrunit cele mai multe voturi și a câștigat un mandate de primar este IONUȚ ȘERBU (PNL)

Averea și interesele lui Traian Dragomir

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Traian Dragomir deține 50% din șase terenuri agricole la Ciocârlia și două terenuri intravilane. De asemenea deține și 50% dintr-o casă de locuit de 90 mp.

La rubrica venituri a menționat venitul obținut ca director general de 48.000 de lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de președinte al Organizației Locale PSD Ciocârlia, calitatea de asociat 50% în cadrul SC Agroserv   Dragomir SRL și în cadrul IF Dragomir Constantin.

Despre SC Agroserv Dragomir SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 19 iunie 2024 societatea este fondată în 2006, are sediul social în Strada Pieței, Nr. 1, Ciocârlia, județul Constanța și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Asociați sunt Dragomir Constnatin și Dragomir Traian, fiecare cu câte 50%. Administrator este Dragomir Traian.

Conform termene.ro, în anul 2023, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 3.420.034 lei, cu un profit de 876.786 lei.

Averea și interesele lui Boştină Florin-Dumitru

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Boştină Florin-Dumitru niu deține terenuri sau locuințe. La rubrica venituri a menționat salariul de electrician de 32.436 lei și venitul soției de 27.600 de lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.

Averea și interesele lui Şerbu Ionuţ

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024 Şerbu Ionuţ deține 50% din două terenuri agricole și un teren intravilan la Ciocârlia, precum și 50% dintr-o casă de locuit la Ciocârlia.
un teren intravilan și o casă de locuit la Saraiu. 

De asemenea deține două autoturisme, o autoutilitară, două tractoare și o remorcă. 

La rubrica Venituri a menționat un venit ca primar de 96.015 lei, venitul soției asistent farmacist de 31.000 de lei , două subvenții agricole și alocațiile celor doi copii, de 2688 lei fiecare.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de președinte al organizației comunale Ciocârlia a PNL.

Averea și interesele lui Caliu Median

Potrivit declarației de avere publicată în luna aprilie 2024, Caliu Median nu deține terenuri, locuințe sau autoturisme.

În anul 2011 a contractat un credit de la Eurobank SA de 59.741,76 CHF, scadent în 2031.

La rubrica Venituri a menționat indemnizație de însoțitor de 24.948 lei, veniturl soțului de 27.408 lire, un stimulant 4764 lei și alocația copilului de 8628 lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de vicepreședinte Forța Dreptei BEJ și președinte organizația locală.

Averea și interesele lui Peţanca Valentin

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024 Valentin Pețanca  deține 50% dintr-un teren agricol și unul intravilan la Ciocârlia.

De asemenea deține 50% dintr-o casă de vacanță la Ciocârlia de Sus dobândită prin succesiune în anul 2023.

Totodată deține patru autoturisme.

La rubrica Venituri a menționat un venit ca brancardier la UPu Constanța de 60.000 de lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.  
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Traian Dragomir, Ionuț Șerbu, Boștină Florin-Dumitru, Caliu Median și Valentin Pețanca.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii