Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Averea și interesele candidaților la Primăria Istria, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

17 Jun, 2024 15:52 506 Marime text

La alegerile locale din 9 iunie 2024, am votat primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și președintele Consiliului Județean Constanța.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Istria, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.

La Primăria Istria s-au înscris în cursa pentru funcția de primar trei candidați: Mihai Ionescu (PSD), Lincă Mircea (AUR) și Nițu Gheorghe (PNL).
 
Candidatul care a întrunit cele mai multe voturi și a câștigat un mandat de primar este Mihai Ionescu.
 
 
Mihai Ionescu, averea și interesele
 
În declarația de avere, acesta a declarat că deține două terenuri intravilane, în Istria (de 912 mp, 2400 mp2), dobândite prin cumpărare, în 1993, la care deține o cotă parte, 1/2 .
 
Acesta mai are și un teren agricol tot în Istria, dobândit tot prin cumpărare, la care deține o cotă parte, ½, în suprafață de 35.000 mp.   
 
Ionescu are și două case în Istria, în suprafață de 63 mp și respectiv 193 mp, una dobândită prin cumpărare și alta prin construcție. La ambele imobile, acesta deține o cotă parte ½.
 
Privitor la veniturile anuale, acesta a declarat suma de 72.564 lei ca indemnizație, 4.000 lei arendă de la Halmiris Trade SRL. 
 
În declarația de interese, acesta nu a făcut precizări. 
 
 
Mircea Lincă, averea și interesele
 
Potrivit declarației de avere, acesta a menționat că deține un teren intravilan, dobândit în 2008, prin concesiune, la care deține o cotă parte.
 
Acesta are și o casă de locuit, în suprafață de 80 m2, dobândită prin construcție și un apartament, dobândit prin cumpărare în suprafață de 43 mp.
 
Lincă are și două mașini, marca Megan și Logan, ambele dobândite prin cumpărare.
 
Mai are și un credit la ING, contractat în 2000 și scadent în 2025, în valoare de 15.300 (moneda nefiind specificată).
 
Privitor la venituri anuale, acesta a declarat suma de 32.000 (moneda nefiind specificată), ca instalator.
 
În declarația de interese, acesta nu a făcut precizări.
 


 
Nițu Gheroghe, averea și interesele
 
În declarația de avere, Nițu a precizat că deține un teren arabil în Nuntași, dobândit în 2006, la care deține o cotă parte. Acesta are și o casă de locuit în Nuntași, în suparafață de 225 mp, dobîndită în 1996 și un apartament în Năvodari, dobândit în 2013. Ambele au fost dobândite prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Nițu are și trei mașini: două marca Audi și una marca Seat. Toate cele trei autoturisme au fost dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Privitor la venituri anuale, acesta a declarat suma 7.500 (moneda nefiind precizată), din arendare teren arabil.
 
Privitor la venituri din activități agricole, a declarant suma de 80.000 (moneda nefiind precizată) din vânzare de produse agricole.
 
În declarația de interse, acesta nu a făcut precizări.     
 
 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților.
 

 


Citește și:

Alegeri locale 2024Candidații la primăria și consiliul local Istria (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii