Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Averea și interesele candidaților la Primăria Lumina, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

15 Jun, 2024 18:23 1143 Marime text
La alegerile locale din 9 iunie 2024, am votat primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și președintele Consiliului Județean Constanța. În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Lumina, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.

La Primăria Lumina s-au înscris în cursa pentru funcția de primar 8 candidați:
  • SIMION                ALEXANDRU-GEORGE – AUR
  • IONESCU             ALEXANDRU – PNL
  • STOIAN                CRISTIAN-FLORIN - PUSL
  • CHIRU   DUMITRU - PSD
  • EREMIA TOMA-MARIUS - PRM
  • CIOCAN                ANA-MARIA - PMP
  • FLOROAEI  ANIŞOARA-  PAD
  • ROMAN IOAN – CANDIDAT INDEPENDENT
Candidatul care a întrunit cele mai multe voturi și a câștigat un mandate de primar este Dumitru Chiru.

Averea și interesele lui Dumitru Chiru

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Dumitru Chiru nu deține terenuri, case sau autoturisme. În anul 2019 a contractat un credit de la Comuna Lumina scadent în 2037 în valoare de 100.440 lei.

La rubrica venituri a menționat venitul obținut ca primar de 983.380 lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de președinte al PSD Filiala Lumina. 

Averea și interesele lui Cristian Florin Stoian

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Cristian Florin Stoian deține mai multe terenuri agricole la Lumina, Nicolae Bălcescu, Mihail Kogălniceanu, Năvodari și Constanța, dar și intravilane la Lumina și Constanța.  De asemenea deține un imobil în Lumina de 106 mp obținut în 1998 prin partaj voluntar.

Cristian Florin Stoian a menționat că deține un autoturism Renault și unul Mercedes Benz, ambele cu an de fabricație 2008. Acesta are un cont current la Alpha Bank Constanța în care are 14.140 euro. Totodată a menționat că deține 49% din părțile sociale de la Otidea Hazelnuts SRL, societate căreia i-a acordat un împrumut de 868.850 lei.

La rubrica venituri a menționat salariul obținut ca inginer la Spie Energy Denmark de 87.180 euro, un contract de superficie de 3000 euro și o subvenție de 11.000 de lei primită de soția sa. .

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de asociat 49% în cadrul societății Otidea Hazelnuts  precum și calitatea de președinte al Organizației Locale USR Lumina.

Despre Otidea Hazelnuts SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 16 iunie 2024 societatea a fost înființată în anul 2021 și are sediul în localitatea Lumina, județul Constanța. Pentru anul 2023 societatea a raportat pierdere de 41.800 lei și niciun angajat.  

Asociați în cadrul firmei sunt Alina Stoian cu 51% și Cristian Florin Stoian cu 49%. Alina Stoian este administratorul firmei ce se ocupă cu cultivarea arbustilor fructiferi, capsunilor, nuciferilor si a altor pomi fructiferi.

Averea și interesele lui Alexandru Ionescu

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024 Alexandru Ionescu deține un teren intravilan de 1930 mp dobândit în 2003, o casă de locuit de 300 mp dobândită în 2006 și două apartamente.

În documentul citat a precizat că deține un autoturism Hyundai și un autoturism Mercedes, dar și bijuterii de familie în valoare de 18.000 euro.  

La rubrica Venituri a menționat salariul de inspector de specialitate în gospodărirea apelor de 61.459 lei, două venituri ale soției de 26.567 lei, respectiv 50.210 lei, indemnizația de consilier local de 8661 lei, precum și alocația copilului de 3059 lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de asociat în cadrul unei firme fără a menționa numele acesteia, calitatea de membru sau administrator la Tohanys Divers Lumina, Tohanis Beach Constanța Lumina, Tohanis Bar Constanța Lumina și Tohanis Grill Constanța, calitatea de membru în Sindicatul Apele Române și cea de președinte al organizației locale PNL Lumina.

Averea și interesele lui Simion Alexandru George

Potrivit declarației de avere publicată în luna aprilie 2024, Simion Alexandru George nu deține terenuri, locuințe sau autoturisme. În documentul citat nu a menționat decât alocația copilului de 4417 lei.

Nici în declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.

Averea și interesele lui EREMIA TOMA-MARIUS

Potrivit declarației de avere publicată în luna aprilie 2024, Eremia Toma Marius nu deține terenuri, locuințe sau autoturisme. În documentul citat nu a menționat nimic la niciuna dintre rubrici.
Nici în declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.

Averea și interesele Anei-Maria Ciocan

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Ana-Maria Ciocan  deține un teren extravilan la Năvodari, două terenuri intravilane la Lumina și 50% dintr-un teren intravilan la Lumina și un teren intravilan la Costinești.

Acesta a menționat că deține o casă de locuit de 260 mp și un alt imobil de 45 mp.

Ana Maria Ciocan deține un autoturism Skoda II an de fabricație 2008.

În documentul citat a menționat că deține 50% din părțile sociale ale societății Atractiv Mark Serv SRL.

La rubrica venituri a menționat venitul obținut ca administrator la PFA Ciocan Ana Maria de 244.963 lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de administrator la Atractiv Mark Serv SRL și cea de președinte al PMP Filiala Lumina.  

Despre Atractiv Mark Serv SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 15 iunie 2024 societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul în localitatea Lumina, județul Constanța. Societatea se ocupă cu comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afacere de 7.440.886 lei, profit de 363.166 lei și 13 angajați.

Asociați și administratori sunt Doina Borcan și Ana Maria Ciocan, fiecare cu câte 50%.

Conform termene.ro, Ana Maria Ciocan mai figurează ca unic asociat la Ana Pro Market SRL, societate înregistrată în februarie 2024. Aceasta se ocupă cu Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. De asemenea mai figurează ca asociat la Ciocan Ana Maria Persoană Fizică Autorizată.

Averea și interesele Anișoarei Floroaei

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Anișoara Floroaei  deține 50% dintr-o casă și două apartamente. De asemenea are un autoturism Mazda 3 și un autoturism Ford Fiesta. Aceasta are trei conturi deschise la CEC Bank în care deține în total pste 320.000 lei.

La rubrica venituri a menționat salariul obținut ca administrator la Any s Workshop SRL Lumina de 25.368 lei, venitul soțului angajat ca bucătar de 29.160 lei și alocațiile celor doi copii.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de administrator și asociat unic în cadrul unei societăți, fără a preciza numele acesteia,  calitatea de administrator la Any s Workshop SRL Lumina precum și calitatea de președinte al Organizației Locale Alternativa Dreaptă Lumina.

Despre Any s Workshop SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 15 iunie 2024 societatea a fost înființată în anul 2022 și are sediul în localitatea Lumina, județul Constanța. Pentru anul 2023 societatea a raportat cifră de afacere de 22.402 lei, pierdere de 36.706 lei și un angajat.

Unic asociat și administrator este Anișoara Floroaei.

Averea și interesele Lui Roman Ioan

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024 Roman Ioan deține un teren intravilamn la Sibioara și trei terenuri agricole la Lumina.

În documentul citat a precizat că deține un autoturism Seat Toledo.

La rubrica Venituri a menționat indemnizația de primar în valoare de 103.354 lei și un venit de 25.000 de lei obținut din vânzarea produselor agricole.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Dumitru Chiru, Cristian Florin Stoian, Alexandru Ionescu, Simion Alexandru George, Eremia Toma Marius, Anei Maria Ciocan, Anișoarei Floroaei și Roman Ioan.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Alegeri locale 2024Averea și interesele candidaților la Primăria Castelu, județul Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii