Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Averea și interesele candidaților la Primăria Mircea Vodă, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

20 Jun, 2024 15:50 410 Marime text

La alegerile locale din 9 iunie 2024, am votat primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și președintele Consiliului Județean Constanța.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Mircea Vodă, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.

La Primăria Mircea Vodă s-au înscris în cursa pentru funcția de primar  trei candidați: Telehoi Florentina (AUR), Eftimie Marian (PNL), Ionașcu George (PSD). 
 
Candidatul care a întrunit cele mai multe voturi și a câștigat un mandat de primar este George Ionașcu (PSD).
 
 
George Ionașcu (PSD), averea și interesele
 
În declarația de avere, acesta a declarat că deține trei terenuri intravilane, în Satu Nou și Medgidia, dobîndite prin vânzare-cumpărare. Acesta mai are și patru terenuri agricole în Satu Nou, Mircea Vodă și Medgidia, dobândite prin moștenire, licitație, contract de schimb cu sultă și contract de vânzare-cumpărare.
 
Acesta are și un apartament în Medgidia, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, o casă de locuit în Satu Nou, la care deține o cotă parte și un apartament în Năvodari, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Acesta are și două mașini Audi și Volkswagen, dobândite prin contractde vânzare-cumpărare.
 
Privitor la activele financiare, acesta are două depozite bancare la Trezoreria Mangalia: unul deschis în 2023 în valoare de 35.000 lei și altul deschis în 2024 în valoare de 10.000 lei.
 
Acesta are și două credite: unul la Bnaca Românească în valoare de 24.400 euro, contractat în 2008 și scadent în 2038 și unul la Dutu Madalina în valoare de contractat în 2023 și scadent în  2024, în valoare de 10.00 de euro.
 
În ceea ce privește veniturile anuale, a menționat suma de 100.244 lei ca primar al comunei Mircea Vodă și suma de 83.932 lei sumă ce aparține soției ca inspector financiar DGRPF Galați. La categoria venituri din cedarea folosinței bunurilor a declarat suma de 5.557 lei ca superficie, uz, sevitute de la SC EVN Windpower SRL.
 
Ionașcu a declarat și venituri din activități agricole în valoare de 26.000 lei.
 
În declarația de interese, acesta a menționat calitatea sa de președinte în cadrul Organizației Locale a PSD Mircea Vodă. 
 
 
 
Telehoi Florentina (AUR), averea și interesele
 
În declarația de avere, acesta a menționat că deține două aututurisme dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Privitor la venituri anuale, a declarat suma de 28.000 (moneda nefiind specificată) de la Andu Alex Util SRL.
 
Acesta a declarat și venituri din activități agricole în valoare de 340.000 (moneda nefiind specificată).
 
În ceea ce privește veniturile din alte surse, a declarat suma de 1304 (moneda nefiind specificată) ca asistent brokeraj la Dexasig Borker Constanța și 1327 (moneda nefiind specificată), tot ca asistent brokeraj la Campion Broker Constanța.
 
În declarația de interese, Telehoi a menționat calitatea sa de asociat și administrator în cadrul Andu Alex Util SRL.


 
Despre Andu Alex Util SRL
 
Firma Andu Alex Util SRL din Mircea Voda, a fost înființată la data de 10-09-2020 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Cifra de afaceri Andu Alex Util SRL a fost de 915,661.00 lei în anul 2023, cu un profit de 92,203.00 lei.

Potrivit platformei teremen.ro, consultată la data de 20 iunie 2024, comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 63.27%.

Andu Alex Util SRL a raportat un număr de un angajat în anul 2023.

Asociat și administrator este Telehoi Florentina.
 
 
  
Marian Eftimie (PNL), averea și interesele
 
Potrivit declarației sale de avere, acesta a menționat că deține cinci terenuri intravilane, toate dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare în intervalul 2007-2022, în Satu Nou și Mircea Vodă.
 
Acesta are și două case de locuit, două spoții comerciale și un apartament, toate imobilele fiind dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare în intervalul 2007-2022.
 
Eftimie are trei mașini marca BMW, Audi și Volkswagen, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Privitor la venituri anuale, acesta a declarat  suma de 26.000 (moneda nefiind specificată) ca manager la Pelicanul de Aur SRL și 9.000 (moneda nefiind specificată), sumă ce aparține soției ca și cadrul didactic la Școala Gimnazială nr.1 Mircea Vodă. În ceea ce privește venituri independente, a declarat suma de 48.000 (moneda nefiind specificată) din comerț și suma de 10.000 (moneda nefiind specificată) ce aparține soției, tot din comerț. Acesta a mai declarat venituri și din cedarea folosinței bunurilor 8.000 (moneda nefiind specificată) din închiriere spațiu comercial.
 
În declarația de interese, a menționat calitatea de membru PNL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților.


Citește și:

Alegeri locale 2024Candidații la primăria și consiliul local Mircea Vodă, județul Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii