Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Averea și interesele candidaților pentru funcția de primar al comunei Valu lui Traian, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

29 May, 2024 17:00 1742 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Valu lui Traian, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024
  • Documentele sunt preluate de pe site-ul oficial Agenției Naționale de Intregritate
  • Trei candidați participă în competiția electorală de la Primăria Valu lui Traian
  • Iulia - Claudia Iurea este candidatul PNL și viceprimar în funcție, deputata Cristina Camelia Rizea candidează din partea PSD, iar Cristian Bogdan Șerban este candidatul AUR
 


 
La alegerile locale din 9 iunie, votăm primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și pe președintele Consiliului Județean Constanța.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Valu lui Traian, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.

Vă prezentăm în rândurile de mai jos lista candidaților pentru Primăria Valu lui Traian: Iulia - Claudia Iurea, candidatul PNL, actual viceprimar, Cristina Camelia Rizea, candidatul PSD, actual deputat și Cristian Bogdan Șerban, candidatul AUR.


 
Averea și interesele Iuliei – Claudia Iurea, candidat PNL
 
Iulia- Claudia Iurea, viceprimarul comunei Valu lui Traian și candidat din partea PNL pentru funcția de primar, deține împreună cu familia două terenuri intravilan în localitate, dobândite în 2006, respectiv 2013, două case dobândite prin construcție în 2008 și 2018 dar și două autoturisme, an de fabricație 2008, respectiv 2017.

Iulia Iurea are un credit la o bancă comercială scadent în 2025 în valoare de 75.000 lei.

La capitolul venituri, viceprimărița a încasat în ultimul an fiscal de la Primăria Valu lui Traian salarii în sumă de 97.400 lei și alți 18.000 lei din chirii.

Soțul său, angajat în cadrul ISU Dobrogea a avut venituri de 99.000 lei.

Fiul familiei Iurea a încasat alocații de stat în sumă de 3072 lei.

La capitolul interese, Iulia Iurea a declarat că este președinte al organizației de femei PNL Valu lui Traian, vicepreședinte în cadrul organizației comunale dar și vicepreședintele la nivelul OFL județul Constanța.

Facem mențiunea că Iurea candidează și pentru Consiliul Local Valu lui Traian.
 
 
Averea și interesele Cristinei Camelia Rizea, candidat PSD
 
Candidatul PSD, deputata Cristina Camelia Rizea nu deține nici bunuri mobile, nici imobile.

Are în schimb investiții într-un fond de investiții în sumă de 36.100 lei și economii de 2.300 de euro și 69.000 lei în două conturi bancare.

În ultimul an fiscal, Cristina Rizea a încasat de la Camera Deputaților indemnizații în valoare de 145.600 lei, iar alocațiile de stat ale copiilor au fost de 9.200 lei.

În declarația de interese, deputatul nu a făcut nicio mențiune, deși este este din luna aprilie, președintele interimar al organizației PSD Valu lui Traian.
 
Averea și interesele lui Cristian Bogdan Șerban, candidat AUR
 
Candidatul AUR, Cristian Bogdan Șerban a notat în declarația de avere că deține un autoturism, an de fabricație 2007 și un credit contractat anul acesta și scadent în 2029 în valoare de 23.000 lei.

În ultimul an fiscal, Șerban a încasat de la Primăria Constanța, unde este agent de pază salarii în sumă de 45.600 lei iar soția sa, tot 45.600 de la o grădiniță din Constanța unde este îngrijitor. Fiica familiei Șerban a beneficiat de alocații de stat în sumă de 3096 lei.

Candidatul AUR la primăria Valu lui Traian nu a făcut nicio mențiune în declarația de interese.

Facem mențiunea că Șerban candidează și pentru Consiliul Local Valu lui Traian.

 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale candidaților la Primăria Valu lui Traian, județul Constanța. 


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Alegeri locale 2024 Averea și interesele candidaților pentru funcția de primar al comunei Băneasa, județul Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii