Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Averea și intersele candidaților pentru funcția de primar al comunei Horia, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

04 Jun, 2024 15:43 631 Marime text

La alegerile locale din 9 iunie, votăm primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și pe președintele Consiliului Județean Constanța.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Horia, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.
 
Vă prezentăm în rândurile de mai jos lista candidaților pentru Primăria Horia:
 

Ioniță Nicolae, candidatul la primăria Horia, averea și interesele
 
În declarația de avere completată la data de 19.04.2024, acesta a menționat că deține un teren intravilan în localitatea Horia, de 2040 mp, dobândit prin cumpărare în 2007. Acesta are și un al doilea teren intravilan în aceiați localitate dobândit în 2018 prin moștenire, în suprafață de 1990 mp dar și un teren agricol în aceiași localitate dobândit prin moștenire/donație în 2018, în suprafață de 6 ha.
 
Candidatul are și trei case de locuit în Horia, una dobândită în 2010 și celelalte două în 2018. Casele au fost dobândite două prin moștenire și una prin construcție , în suprafețe de  140 mp, 108 mp, 86 mp. Acesta are și două autoturisme dobândite prin cumpărare.
 
Acesta are și un cont la BRD Hârșova deschis în 2020, cu un sold la zi de 20.000 lei.
 
Privitor la venituri, acesta a declarat suma de 76.379 lei ca indemnizație primar de la Primăria Horia, salariul soției ca director/ profesor de 80.650 lei.

Ioniță Nicolae a declarat și alocația copilului în valoare de 3.072 lei. Referitor la venituri din activități agricole, acesta a declarat suma de 30.000 lei ce aparține soției, din vânzare de recoltă.
 
În cadrul declarației de interese completată la data de 19.04.2024, acesta a menționat calitatea de președinte organizația locală PNL Horia.
 
 
 
Averea și interesele Aureliei Drăgan, candidatul la primăria Horia 
 

În declarația de avere completată la data de 22.04.2024, aceasta a menționat că deține un teren agricol în localitatea Horia, în suprafață e 1 ha, dobândit prin moștenire.
 
Candidatul este asociat în cadrul SC Sunflower Invest SRL.
 
În ceea ce privește venuturile, a declarat suma de 30.000 (moneda nefiind precizată) și 1.000 (moneda nefiind precizată), sumă provenită din arendă. 

În declarația de interese, candidatul a menționat calitatea sa de asociat în cadrul SC Sunflower Invest SRL, cu o valoare totală a părților sociale și/ sau acțiunilor de 200 lei. 
 
 
 
Despre SC Sunflower Invest SRL

 
Firma Sunflower Invest SRL din Saraiu, a fost înființată la data de 23.11.2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
 
Asociați sunt Rusu Gheorghe, Dragomir Petruș, Vaduva T. Gheorghe, Dragan Aurelia.
 
Administrator este Rusu Gheorghe.
 
Numele Dragomir Petruș apare și în Agro Euro Star SRL (asociat si administrator), Solaris.Agricultura Saveni SRL(asociat si administrator).
 
Numele Rusu Gheorghe apare și în G&V Manidurin SRL (asociat), Toporasul Verde SRL (asociat si administrator), Colț de Rai SRL(asociat si administrator), Rusu D. Gheorghe Intreprindere Individuală (titular întreprindere individuală), concrete Stone SRL (asociat și administrator), Piatra de Temelie Strong SRL (asociat și administrator).
 
Numele Văduva T. Gheorghe apare și în alex Impex Com 2004 SRL(asociat si administrator), Euroavi SRL(asociat si administrator), Transdav SRL (asociat unic și administrator), Pitfarm SRL(asociat), Pilis Food SRL (asociat), Vaduva Gheorghe Intreprindere Familialîă (reprezentant întreprindere familială),  Euroavi Vanzari SRL (reprezentant asociat persoană juridică), Cooperativa Agricola Integrata de Reproducție Suine Romsuin Moldova (reprezentant asociat persoană juridică), Baraganul Agrolife Cooperativa Agricola (administrator).
 
Cifra de afaceri Sunflower Invest SRL a fost de 1,093,144.00 lei în anul 2022, cu un profit de 168,860.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 57.47%.

Sunflower Invest SRL a raportat un număr de un angajat în anul 2022.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale candidaților la Primăria Horia, județul Constanța.   


Citește și:

Alegeri locale 2024Candidații la Primăria și Consiliul local Horia, județul Constanța (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii