Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Ciocănescu Nicolae, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Siliștea intră pentru prima dată în competiția electorală din dorința de a aduce o schimbare reală în localitate

ro

28 May, 2024 17:00 942 Marime text
  • Ciocănescu Nicolae este candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Siliștea.
  • Candidatul liberal intră pentru prima dată în competiția electorală, însă, are în spate o experiență vastă în administrație publică, întrucât este de profesie economist, licențiat în contabilitate, expertiză contabilă și audit financiar
  • Susținut de PNL, Nicolae Ciocănescu a explicat „cât de important este să ai în jur o echipă care să te motiveze,  care să fie la fel de implicată ca tine și în care poți avea pe deplin încredere
  • Candidatul PNL a prezentat o serie de priorități și obiective pe care le va urmări în mandatul de primar
  • O primă problemă asupra căreia Nicolae Ciocănescu se va apleca, din funcția de primar al comunei Siliștea, va fi modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă. „Rețeaua învechită a comunei pune în pericol sănătatea locuitorilor
 
 
 

Ciocănescu Nicolae este candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Siliștea. Candidatul liberal intră pentru prima dată în competiția electorală, însă, are în spate o experiență vastă în administrație publică, întrucât este de profesie economist, licențiat în contabilitate, expertiză contabilă și audit financiar.

Candidez pentru că trăiesc în comuna Siliștea, locuiesc în comuna Siliștea și vreau să lansez un proiect politic nou, curat, independent, rupt de trecut, inovativ și bine fundamentat pentru dezvoltarea comunei, unde vocea cetateanului are puterea cea mai mare. Experiența acumulată de peste 30 de ani de muncă în finanțe și administratie publică dar și în mediul privat, mă recomandă pentru aceasta funcție,” se prezintă candidatul liberal Nicolae Ciocănescu.  

Candidatul PNL pentru primăria Siliștea afirmă că dezvoltarea unei localități este unitatea oamenilor.

„Trebuie să luptăm pentru construirea unui viitor mai bun pentru generația noastra dar în special pentru generațiile viitore și ca să realizez ceea ce mi-am propus, am adus lângă mine o echipa nouă de consilieri locali. Alături de noi se află toată organizația Partidului National Liberal comuna Siliștea în frunte cu Mihai Frâncu dar și organizația județeană PNL Constanța.

Avem o „locomotivă puterincă“, în persoana primarului localității Valu lui Traian, Florin Mitroi, candidatul PNL Constanța pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Expertiza și priceperea sa reprezintă garanția sigură că, din funcția de președinte al C.J., Florin Mitroi va fi un susținător al primarilor și un îndrumător în realizarea proiectelor noastre, a completat Nicolae Ciocănescu.  

Lucrările de pe domeniul public realizate superficial, lipsa infrastructurii sau de slabă calitate precum și dorința oamenilor de a schimba în bine imaginea localității și traiul locuitorilor comunei Siliștea, sunt principalele motive care l-au determinat pe Nicolae Ciocănescu să intre în competiția electorală.

Susținut de PNL, Nicolae Ciocănescu a explicat „cât de important este să ai în jur o echipă care să te motiveze,  care să fie la fel de implicată ca tine și în care poți avea pe deplin încredere.

Candidatul PNL a prezentat o serie de priorități și obiective pe care le va urmări în mandatul de primar. Astfel, o primă problemă asupra căreia Nicolae Ciocănescu se va apleca, din funcția de primar al comunei Siliștea, va fi modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă. „Rețeaua învechită a comunei pune în pericol sănătatea locuitorilor. Va trebui să forăm alte puțuri la o adâncime mai mare pentru a avea o apă de calitate mai bună și să înlocuim conductele vechi metalice care au ruginit cu altele din materiale care nu pun în pericol sănătatea oamenilor“, a declarat candidatul PNL pentru funcția de primar.
 
Un alt proiect important este cel de reabilitare și extindere a rețelei de canalizare. „Rețeaua de canalizare este nouă, însă nu a fost dată în folosință pentru că nu a fost realizată conform standardelor. Trebuie schimbată stația de epurare și revizuită întreaga lucrare. Continuăm proiectele prin care asigurăm accesul locuitorilor comunei la utilitățile de bază, prin investiții în sistemul de canalizare la nivelul întregii comune și prin amenajarea de trotuare pe străzile principale pentru siguranța și confortul locuitorilor“, a mai spus Nicolae Ciocănescu.

Un subiect sensibil, care a stârnit controverse în rândul locuitorilor, mai ales în rândul părinților, îl reprezintă asigurarea transportului elevilor de liceu sau școală profesională către unitățile de învățământ din Medgidia sau Constanța. Candidatul PNL a explicat că aceasta, la fel ca și acordarea burselor elevilor care au obținut note bune, sunt măsuri prin care se poate reduce rata abandonului școlar. „Elevii care sunt încurajați și susținuți în acest demers vor evolua, iar investițiile în elevi vor da întotdeauna rezultate. Trebuie să investim în copiii noștri pentru că ei sunt viitorul nostru“, a precizat Nicolae Ciocănescu.

Candidatul liberal pentru funcția de primar a amintit și de construirea unui cămin cultural în localitatea Țepeș Vodă, care să fie dotat cu toate echipamentele necesare pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, dar și înființarea de perdele forestiere care să protejeze localitatea în timpul iernii de vijelii.

Toate aceste obiective sunt realizabile printr-o organizare serioasă și determinare, caracteristici pe care Nicolae Ciocănescu le are și este pregătit să le pună în slujba concetățenilor din comuna Siliștea, dacă, în urma votului din data de 9 iunie, cetățenii localității îi acordă încrederea și îl investesc în funcția de primar. 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240015
 


Citește și:

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii