Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Deschide lista pentru CLM. Prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale PSD Constanţa, Costin-Ioan Răsăuţeanu, mizează pe onoare și profesionalism

ro

27 May, 2024 13:41 1077 Marime text
  • Costin-Ioan Răsăuţeanu este prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa
  • În mandatul 2016-2020 a fost viceprimarul municipiului Constanța
  • În prezent este liderul grupului consilierilor locali municipali PSD

„Să proiectăm viitorul cu profesionalism și onoare!

Să fii onest în tot ce faci! Așa m-au învățat și educat părinții mei.

Cea mai importantă lecție pe care am trăit-o din experiența de viceprimar al municipiului Constanța sau de consilier local a fost aceea de a asculta cu atenţie oamenii și de a le rezolva problemele. Dacă nu ești deschis și atent la vocea comunității și dacă nu pleci de acolo, de la firul ierbii, nu poți scrie proiecte, nu poți propune măsuri pe termen mediu sau lung pentru comunitate, măsuri care să răspundă nevoilor oamenilor.

Pentru mine este un privilegiu fiecare dialog, fiecare vorbă pe care o primesc de la oamenii întâlniţi.

M-a interesat întotdeauna nevoia oamenilor, părerea lor, sugestia lor. Tinerii și seniorii noștri au foarte multe de spus. Trebuie doar să îi ascultăm! Din dialogul cu ei am inițiat și ne dorim să realizăm cât mai repede proiectele „Protocol pentru viitor. Internship plătit pentru tineri“ şi „Înființarea a patru centre de asistență medicală și recuperare pentru vârstnici“.

Oamenii sunt extrem de flexibili, oamenii au fiecare povestea lor și trec prin exercițiul schimbării pas cu pas. Am aflat cum își gestionează fiecare situațiile de zi cu zi, cum pot rezolva multe probleme și cât de unici sunt, fiecare în rolul său. În fața provocărilor de orice fel oamenii trebuie să știe că nu sunt singuri.

Mi-am făcut datoria față de comunitate din calitatea de viceprimar și consilier local municipal și mi-o voi face, în continuare, împreună cu echipa Partidului Social Democrat!

O echipă creşte și dă rezultate când oamenii se simt fericiți, când sunt implicați, când sunt înțeleși și ascultați. Pentru că întotdeauna este vorba despre oameni și așteptările lor".


Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa
Costin-Ioan Răsăuţeanu
Primul loc pe lista pentru Consiliul Local Municipal Constanţa


Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța, 
Executat de ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro 
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii