Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Președintele BEJ Constanța, Iulia Opariuc Dan despre procesul electoral din județul Constanța (VIDE)

ro

09 Jun, 2024 10:23 1923 Marime text



Magistratul Iulia-Laura Opariuc-Dan, președinte al BEJ Constanţa și la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024 a precizat că în până în acest moment nu se înregistrează probleme deosebite în procesul electoral la nivelul județului Constanța.

Președintele BEJ a adăugat că la nivelul celor 211 secții de votare din municipiul Constanța există în acest moment câte 5 urne de vot, în urma adreselor BEJ și AEP către Primăria municipiului Constanța.

„Încă din 30 mai a.c., am solicita Primăriei Constanța să monteze conform legii 5 urne distincte în secțiile de votare. După îndelungi adresare și după amenda pe care Autoritatea Electorală Permanentă a aplicat-o în preziua votului, situația s-a rezolvat.

Alte probleme deosebite nu există până în acest moment, primim telefoane de la oameni care încă întreabă unde pot vota. Noi i-am îndrumat să consulte Registrul Electoral", a menționat Iulia-Laura Opariuc-Dan, președinte al BEJ Constanţa.

Reamintim, chiar în ziua votului, urmare a unor sesizări că la secția de votare nr 4 și nr.5 de la Colegiul Mircea cel Bătrân din Constanța sunt doar trei urne de vot, primarul Constanței a fost din nou sancționat de către AEP.

VIDEO

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii