Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Sorin Șapte, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Cogealac promite dialog permanent între administrația locală și locuitori

ro

23 May, 2024 17:00 2146 Marime text
  • Sorin Șapte este candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Cogealac
  • Candidatul liberal și-a asumat o misiune dificilă raportat la situația financiară în care se găsește primăria în acest moment
  • Conștient de misiunea pe care o are de îndeplinit, acesta vine în fața alegătorilor cu o echipă performantă, hotărâtă să caute și mai ales să găsească soluții la problemele cu care se confruntă toate satele arondate comunei




 
Sorin Șapte este candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Cogealac.

Candidatul liberal și-a asumat o misiune dificilă raportat la situația financiară în care se găsește primăria în acest moment.

Conștient de misiunea pe care o are de îndeplinit, Sorin Șapte vine în fața alegătorilor cu o echipă performantă, hotărâtă să caute și mai ales să găsească soluții la problemele cu care se confruntă toate satele arondate comunei:„Este o onoare pentru mine să fiu candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Cogealac, locul în care m-am născut și am crescut.
Aici este o parte din sufletul meu, iar de-a lungul anilor am avut privilegiul să comunic cu oamenii, să ascult poveștile localnicilor și să împărtășim bucuriile și îngrijorările noastre comune.
Aceste legături umane sunt fundamentul pe care vreau să construiesc viitorul comunei noastre.
În calitate de viitor primar voi rămâne permanent conectat la nevoile și problemele comunității. Comunicarea este cheia pentru a construi o comunitate puternică și unită.
Voi promova transparența și deschiderea în administrația comunei Cogealac.
Voi institui un dialog permanent între administrația locală și locuitori pentru a lua deciziile înțelepte și responsabile care să reflecte dorințele cetățenilor. Pentru mine fiecare voce va conta și va fi ascultată", susține Sorin Șapte.


Candidatul PNL afirmă că localitatea Cogealac se află într-o situație delicată, din cauza administrației anterioară, care, a gestionat resursele noastre financiare și naturale, într-un mod iresponsabil, lasând într-o situație precară școala și grădinița care au nevoie de renovare și de sprijin, iar satele ce compun comuna Cogealac au fost neglijate total, fiind lipsite de infrastructura esențială, cum ar fi canalizarea și apa, ca să nu mai spun despre drumuri.
 
„Este inacceptabil ca satele noastre, Râmnicu de Sus și Gura Dobrogei să fie uitate de lume, în timp ce alte localități înfloresc prin implicarea primarilor de acolo.
Este timpul să aducem schimbarea pe care o merităm cu toții. Vreau să creez un mediu favorabil pentru dezvoltarea afacerilor locale, oferind sprijin și facilități pentru antreprenorii din comuna noastră. Prin promovarea economiei locale putem stimula creșterea economică și crearea de noi locuri de muncă, pentru noi și pentru copiii noștri. Îmi doresc transparență, comunicare pentru revitalizarea și scoaterea la liman a societăților comerciale lasate în faliment, cu bună știință.
Gunoiul, apa și canalizarea sunt servicii esențiale pentru o comunitate, dar, sunt în același timp, servicii ce ar putea veni în sprijinul comunității prin crearea de noi locuri de muncă. Prioritară pentru mine va fi sprijinirea școlilor, pentru crearea unui mediu propice educației. Avem nevoie de educație, avem copii minunați, iar eu voi promova excelența în rândul tinerilor, oferind sprijin pentru participarea lor la competiții și evenimente culturale. Propun instituirea unei zile dedicate comunei noastre și a locuitorilor din fiecare sat al comunei. Această zi specială va fi o ocazie să ne promovăm cultura, tradițiile și economia noastră locală. Prin manifestări culturale și economice ne vom putea face cunoscuți nu doar la nivel de județ, ci și la nivel național. Pentru a realiza toate acestea am nevoie de o echipă puternică, din care să facă parte reprezentanți ai comunităților și satelor noastre. Eu am această echipă, și, cu mândrie o spun, am alături de mine oameni tineri ambițioși și dornici de performanță, buni profesioniști", susține candidatul PNL.

Din echipa lui fac parte locuitori din toate satele comunei, toți fii ai locului.

„Vocea satului Tariverde va fi Vasilica Ciobanu, o persoană care și-a demonstrat devotamentul față de comună. Aceasta se va îngriji ca problemele locale să fie îndeplinite. Dintre acestea, cele mai presante și urgente sunt accesul la sistemul de alimentare cu apă potabilă de calitate, gestionarea corectă a deșeurilor și îmbunătățirea sistemului educațional în sat. Satele Râmnicu de Jos și Râmnicu de Sus vor fi reprezentante de Alexandru Veliche. Din echipa mea vor face parte și fostul primar Ion Soare, care vine cu tot bagajul său profesional, iar profesorul Petrică Miu, ne va consilia în tot ce tine de educatia si viitorul copiilor nostri.

În toate demersurile mele administrative voi fi susținut și sprijinit de Florin Mitroi, viitorul președinte al Consiliului Județean Constanța. Prin performanța sa, Florin Mitroi a dovedit că are abilități administrative, deosebite, are viziune și este un om de echipă. Este pentru noi toți un exemplu, iar susținerea pe care ne-o oferă, reprezintă pentru mine un atu esențial," a concluzionat  Sorin Șapte candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Cogealac.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240015

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii