Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri Locale Constanța 2024. LIVE TEXT Candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion, conferință în Parcul Oleg Danovski în prezența liderului USR, Cătălin Drulă (GALERIE FOTO)

ro

04 Jun, 2024 13:58 919 Marime text
O conferință de presă va avea loc astăzi de la ora 14.00 în Parcul Oleg Danovski din Constanța la care vor participa președintele USR Cătălin Drulă, candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion, candidatul ADU la alegerile pentru Parlamentul European, Dan Barna, și alți membri USR.   

Conferința de presă se va desfășura în Parcul Oleg Danovski, în apropierea Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”. 

„La aceste eveniment nu este invitat și primarul în funcție, Vergil Chițac, pe care l-am așteptat la conferințele de presă organizate anterior“ - au precizat reprezentanții USR Constanța. 

UPDATE: ora 13.58

În deschidere a luat cuvântul Cătălin Drulă, președintele USR. 

„Este ultima săptămână înainte de vot și vreau să transmit un mesaj de încredere și speranță. Sunt două lucruri pe care actuala guvernare le-a luat oamenilor - speranța și încrederea. Noi suntem aici să spunem ca se poate să avem oameni pregătiți care să formeze echipe și să schimbe această țară. Alegerile sunt atât la nivel local și europarlamentar dar miza lor merge pe întreg anul 2024. 

Sunt alături de Stelian Ion și echipa frumoasă. Oamenii vor schimbarea și s-au săturat de cei care țin pe loc acest oraș. Avem nevoie să aducem în administrația publică oameni cărora le pasă de comunitățile lor și în fruntea României un om căreia să îi pese de această țară. Pe 9 iunie trebuie să ieșim cu toții la vot și să dăm nota de plată acestei guvernări PSD PNL. E foarte important să ieșiți la vot pe 9 iunie ca pe 10 iunie să nu ne pară rău. 

Aici în Constanța, acum patru ani se dădeau 14-15 procente în plus către PSD și PNLși USR era dat în jos. Toate studiile ne arată ca este o luptă care contează cu fiecare vot. Hai să nu îi mai lăsăm să manipuleze cu aceste sondaje mincinoase.

Pe 9 iunie Constanța contează!“ - a declarat Cătălin Drulă

În continuare ia cuvântul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria municipiului Constanța. 

„Ne aflăm din nou la o răscruce. Avem de ales în Constanța pe ce drum o luăm. O luăm pe drumul modernizării, schimbării, dăm o șansă noii generații să trăiască în orașul nostru, sau rămânem captivi rețelelor mafiote care de 30 de PSD și PNL au ținut orașul pe loc. Cei care aveți o afacere, știți ca oriunde vă întoarceți dați de aceleași probleme. Avem cea mai tânără și cea mai puternică echipă. Nu este momentul ezitărilor, este momentul acțiunii. Este o tânără generație care își revendică drepturile pentru viitor. Orașul va redeveni un oraș strălucitor, în topul țării.

Foarte mulți constănțeni și-au pierdut acea mândrie de a fi constănțean. Am venit în fața constănțenilor cu această echipă tânără, dinamică, care nu e pusă pe furturi, e pusă pe muncă și a făcut școală la timp. Nu vă lăsați mințiți! Am venit în fața dvs în 2020 și veniți în număr mare la vot. Ați văzut că sondajele mincinoase din 2020 au fost dovedite a fi mincinoase când oamenii au venit la urne și rezultatul a fost cum a fost. Acum avem o alianță. Avem trei partide care au pus umărul și au strâns rândurile și reprezintă adevărată dreaptă în orașul nostru“ - a menționat Stelian Ion! 

La eveniment a ajuns și Dan Barna candidatul ADU la alegerile pentru Parlamentul European. 

Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Citește și: 

Alegeri electorale 2024Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța - „Nu sondajele mincinoase trebuie să decidă soarta acestui oraș, ci VOI!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii