Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a anunțat că va candida ca independent la alegerile prezidențiale

ro

20 Jun, 2024 15:43 430 Marime text






 
  • Dacă prima candidată a fost Viorica Dăncilă, în 2019, acum, în 2024, două femei și-au făcut oficial curaj. Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a anunțat că va candida ca independent la alegerile prezidențiale.
 
Elena Lasconi, candidată la șefia USR, visează și ea scaunul lui Iohannis și are o agendă pro LGBT, potrivit știripesurse.ro

"Nu o să candidez decât dacă o să am sprijin din partea secretarului general și la Biroului Național. Mai durează o săptămână până ne lămurim și atunci voi lua o decizie. Asta e și definiția unui bun creștin, iubirea de aproape nu e condiționată. Familia mea, părinții mei sunt penticostali, sunt 100% pentru parteneriatul civil. Ăsta e secretul unui politician", a declarat Elena Lasconi.

Iată ce a anunțat și Ana Birchall

Fost ministrău al Justiţiei Ana Birchall a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale. „Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate”, a afirmat ea.

„Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate. Să ştiţi că eu am fost crescută de părinţii şi bunicii mei să nu îmi plec capul şi să nu îmi întorc privirea în faţa unor nedreptăţi. Vă spun că România nu poate să se dezvolte, România nu poate creşte, România nu poate să îşi deşcătuşeze potenţialul, atâta timp cât totul se clădeşte pe nisipurile mişcătoare a unei corupţii organizate, a unei imposturi şi a unei incompetenţe şi îmi asum ce spun. Corupţie organizată”, a afirmat Ana Birchall, întrebată dacă e de părere că va rupe suficiente voturi de la PSD încât să intre în turul al doilea al alegeri, care este obiectivul ei şi de ce s-a gândit la o candidatură independentă la prezidenţiale.

Citește și
Cine sunt cei șase candidați pentru șefia USR? Unul este din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii