Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BEJ Tulcea, primul birou care suspendă centralizarea voturilor. Iată când va fi reluat procesul de centralizare

ro

10 Jun, 2024 16:56 705 Marime text

 
  • Biroul Electoral Județean Tulcea este primul birou care suspendă centralizarea voturilor. Procesul de centralizare va fi reluat marți, 11 iunie, la ora 7.
     
Biroul Electoral Județean Tulcea este primul birou care suspendă centralizarea voturilor. Procesul de centralizare va fi reluat marți, 11 iunie, la ora 7.

În acest context, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 38 Tulcea hotărăște: 

Art.1. - Reprogramarea operațiunilor de verificare și centralizare a Proceselor - verbale de consemnare a rezultatelor votării la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și la alegerile locale din 9 iunie 2024, pentru 11.06.2024, începând cu orele 8:00.

Art.2. - Operațiunea de predare-primire a sacilor ce conțin buletinele de vot și materialele utilizate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și la alegerile locale din 9 iunie 2024, va continua în condiții de permanență, la sediul Biroului Electoral Județean (sala Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea), atât pe circuitul alegerilor locale, cât și pe cel al alegerilor europarlamentare.

Art. 3. Prezenta hotărâre se aduce la cunoștință publică prin afișare pe pagina de internet a BECJ nr. 38 Tulcea și a Instituției Prefectului - Județul Tulcea.


Citește și:
Alegeri electorale 2024: Cine ar fi cei 33 de europarlamentari care vor fi trimiși de România la Bruxelles

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii