Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidații AUR la alegerile parlamentare, prezentați la Constanța (FOTO)

ro

27 Oct, 2024 18:06 639 Marime text

 
  • Evenimentul are loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin" din Constanța, începând cu ora 18:00.
     
Alianța pentru Unirea Românilor organizează duminică, 27 octombrie, evenimentul „AUR pentru Dobrogea”, în cadrul căruia vor fi prezentați candidații pentru alegerile parlamentare din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Buzău, Ialomița și Călărași. 

Evenimentul are loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin" din Constanța, începând cu ora 18:00.

Iată lista candidaților:

Camera Deputaților 

1. Murad Mohammad 
2. ⁠Păunescu Silviu-Titus 
3. ⁠Hristu Cosmin 
4. ⁠Bozdoacă Aura 
5. ⁠Luchian Alin-Mihai 
6. ⁠Morar Andra-Diana 
7. ⁠Dimu Ștefan-Ciprian 
8. ⁠Toader George-Alin 
9. ⁠Moroianu Nicolae 
10. ⁠Murariu Stelică
11. ⁠Chituc Constantin 
12. ⁠Cheizis Liliana 
13. ⁠Dogaru Alexandru 
14. ⁠Cercel Laurențiu

Senat 

1. Vlahu Nicolae 
2. ⁠Cupșa Ovidiu-Sorin 
3. ⁠Apostol Cătălin-Marian 
4. ⁠Ioan Stela 
5. ⁠Istrate Iulian-Sorin 
6. ⁠Mateescu Sorin-Cristian 
7. ⁠Girel Doina

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului României.

Cristina Dumitrescu face prezentarea și deschide evenimentul vorbind de unitate și de importanța stabilității.

UPDATE:

Ia cuvântul Ovidiu Cupșa, coordonator AUR Constanța.

„Avem de ales între doi cai fundamental opuse - România lor sau România noastră. România lor este condusă decenii bune de Ion Iliescu și tot ce a însemnat cel mai rău. România lor este cel mai mare val de migranți. România lor este țara în care se nasc cei mai puțini copii din ultimul secol. Romania lor este o țară care în fiecare zi pierde din valori, libertate și suveranitate. România noastră este o RomâniaE în care Președintele, Parlamentul, Guvernul conduc de la București, nu din alte capitale ale lumii. Noi propunem astăzi românilor, oameni care au curajul, determinarea și experiența pentru a transforma România lor în România noastră. Județul Constanța suferă de investiții. De aceea vrem în parlament, Constanța are nevoie de infrastructură, de Portul Constanța, de șoseaua de coastă, de unități de procesare, de școli moderne, și așa mai departe”, susține Ovidiu Cupșa.




UPDATE 2:

Urmeaza Nicolae Vlahu, candidat pentru Senat.

„Candidatura mea este importantă. Eu fiind avocat, am o împlinire să pot face parte din procesul de legiferare din România. Politicienii de până acum și modalitatea lor de legiferare parcă au trăit ca într-o bulă. Este inadmisibil să avem o legislație fiscală impredictibilă. România are nevoie de predictibilitate. AUR reprezintă și acea speranță a românilor din Diaspora care sunt uitați și invocați când sunt alegeri”, susține Nicolae Vlahu. 




UPDATE 3:

Ia cuvântul Claudiu Târziu.

„Suntem la sfârșitul unui ciclu electoral în care românilor le-a ajuns cuțitul la os. Niciodată nu au mai fost atât de puternici cei care își propun să șteargă din mintea românilor tradiția, istoria și valorilor. România nu a intrat în spațiul Schengen și nici nu a reușit eliminarea vizelor pentru intrarea în SUA. Cum am ajuns aici? Pe mâna unor lideri vicleni, autoritari și rupți de realitate. Astăzi suntem noi AUR, simbolul cauzei naționale, iar eșecul ar însemna compromiterea cauzei pentru o întreagă generație”, declară Claudiu Târziu. 



UPDATE 4:

Urcă pe scenă candidații din Tulcea.

Elena Doboş a luat cuvântul, emoționată fiind prezent în sală și fiul ei.

„O schimbare reală începe cu noi înșine. Este timpul să manifestăm puterea de a fi demni, dreptul de a crede în democrație, acum ori niciodată. Eu, Elena Doboș, am obligația de a sluji tulcenii. Avem reprezentanții din Delta Dunării, consilierii locali din Tulcea aleși în 9 iunie 2024. Turismul ar trebui să fie motorul Tulcei. Îmi iau angajamentul ca Tulcea să nu mai fie uitată”, spune aceasta.



UPDATE 5:

Urmează Ialomița.

Silviu Oancea ia cuvântul.

„Județul nostru are un potențial uriaș iar prin rolul meu doresc să îmbunătățesc viața locuirilor din Ialomița”, susține acesta.




UPDATE 6:

Urmează Călărași.

Dragoș Coman ia cuvântul.

„Vă spun din inimă că e nevoie de o schimbare elementară. Ca această schimbare să fie posibilă trebuie să participăm cu toții”. 




UPDATE 7: 

Urmează Buzău și va lua cuvântul deputatul în funcție, Sorin Muncaciu.

„Atunci când am ajuns în Parlament, pandemia a apărut și am apărat drepturile oamenilor de a decide pentru propriile ființe”. 




UPDATE 8:

Urmează Galați. 

Rodica Constantinescu ia cuvântul.

„Vin din Galați pentru a vă transmite credința noastră pentru a reconstrui o nouă țară pentru ai noștri”. 




UPDATE 10:

Urmează Brăila.

Radu Baltasiu ia cuvântul.

„Ma înclin în fața brăilenilor. Fac parte dintr-o echipă minunată. Brăila este în comă economică prelungită pentru că jumătate de forță să se muncă este plecată”. 




UPDATE 11:

Urmează candidații AUR Constanța.

Va vorbi Mohammad Murad.

„Două lucruri importante trebuie să aveți pentru împăcare sufletească - prima, să fiți patrioți. România are nevoie de fiecare dintre voi. Iar a doua să fiți luptători. A trăi în lașitate și în altă lume decât în cea în care suntem noi nu e în regulă. Când am decis să intru în politică, eu fiind leu, am văzut numai iepuri și alte animale în stanga și dreapta. Apoi am văzut un leu și am intrat în AUR”.

El a vorbit și de războiul din țara lui natală, care l-a afectat personal. „Acum cinci zile stăteam cu frații mei și ne gândeam cum să îi spunem mamei noastre ca i-a fost distrusă casa”.








Citește și:
Sondaj INSCOP: PSD și AUR se află pe primele două locuri în intenţia de vot pentru alegerile parlamentare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii