Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din partea PNL, înregistrată la BEC

ro

02 Oct, 2024 14:06 174 Marime text
Nicolae Ciucă. Foto: Facebook/Guvernul RomânieiEste oficial! Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale a fost înregistrată. 

Potrivit unui comunicat al Biroului Electoral Central pentru alegerea Președintelui României din anul 2024 (BEC), în data de 2 octombrie a.c., a fost înregistrată propunerea de candidatură a lui Nicolae-Ionel Ciucă, desemnat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL) pentru funcția de Președinte al României.

De asemenea, odată cu depunerea propunerii de candidatură a fost înregistrat și semnul electoral ce va fi folosit de către PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL) la alegerile pentru Președintele României din acest an.

„Conform art. 29 alin. (2) și art. 30 alin. (6) din Legea nr. 370/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Biroul Electoral Central urmează să se pronunțe cu privire la înregistrarea sau respingerea înregistrării candidaturii și a semnului electoral, în termen de cel mult 48 de ore de la depunerea acestora.

Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1.061/2024 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea Președintelui României în anul 2024, termenul-limită pentru rămânerea definitivă a candidaturilor este data de 10 octombrie 2024“ - au precizta reprezentanții BEC pentru alegerea Președintelui României din anul 2024 .

Citește și: 

Deputatul PNL, Bogdan HuțucăFiliala Constanța a strâns 72.000 de semnături pentru candidatura lui Nicolae Ciucă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii