Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Drulă demisionează de la șefia USR!

ro

10 Jun, 2024 15:03 463 Marime text






 
  • Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că va convoca un Congres al USR pentru alegerea unui nou președinte al partidului. Drulă a spus că va rămâne alături de colegii din USR, dar este nevoie de un restart al partidului.
”Îmi asum acest rezultat și voi convoca în USR alegeri pentru un nou lider cât mai curând. Acest rezultat este sub așteptările pe care le-am avut noi, sub aștepările celor care ne-au încredințat votul lor. Sigur, putem găsi cauze de toate felurilr (...) E foarte important ca USR să continue. În fiecare zi mi-am pus priceperea și energia în sprijinul colegilor mei. Este foarte important să atacăm alegerile parlamentare și prezidențiale cu un suflu nou.”, a spus Cătălin Drulă, conform știripesurse.ro.

Conducerea USR ar putea fi preluată de către Dominic Fritz până la Congresul partidului. Cătălin Drulă nu va mai candida la funcția de președinte.
Dreapta Unită intră doar în 14 consilii județene (scot peste 8%, prag electoral pentru alianețele formate din cel puțin trei partide). În 16 consilii județene ADU a obținut între 5% și 8%.
 
Citește și
Cătălin Drulă a declarat că va convoca alegeri pentru conducerea USR!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii