Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este reprezentantul AEP din Biroul Electoral Județean Constanța pentru alegerile prezidențiale(DOCUMENT)

ro

22 Sep, 2024 11:29 605 Marime text
În conformitate cu Hotărârea Autorității Electorale Permanente nr. 28/17.09.2024 privind desemnarea reprezentanților în Birourile Electorale Județene, Birourile Electorale ale Sectoarelor Municipiului București și Biroul Electoral pentru Secțiile de Votare din străinătate, constituite la alegerile pentru Președintele României din anul 2024, a fost completat Biroul Electoral Județean nr. 14 Constanța cureprezentantul Autorității Electorale Permanente,Oana-Carmen Ștefan, expert parlamentar în cadrul Autorității, Biroul Județean Constanța din anul 2015.


Procesul - verbal completat pe 19.09.2024 este semnat de judecătorul Maria Roxana Codreanu de la secția civilă I a Tribunalului Constanța, președinte BEJ Constanța pentru alegerile prezidențiale, desemnată în cadrul tragerii la sorți care a avut loc pe 18 septembrie a.c.
Reamintim, potrivit tragerii la sorți, din Biroul Electoral Județean de circumscriție Constanța pentru cele două tururi ale alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie 2024 mai face parte: magistratul Iuliana Maria Simion de la Tribunalul Constanța, secția a-II a civilă - locțiitor și Alina M.Crasovschi de la secția penală a aceleiași instanțe este membru în BEJ.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Știri Constanța: Au fost stabilite conducerile Birourilor Electorale Județene pentru alegerile prezidențiale și parlamentare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii