Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coaliţia se reuneşte pentru a discuta despre data alegerilor prezidenţiale, pe fondul neînţelegerilor între PNL şi PSD

ro

19 Jun, 2024 13:38 286 Marime text







Coaliţia se reuneşte pentru a discuta despre data alegerilor prezidenţiale, pe fondul neînţelegerilor între PNL şi PSD / Liberalii vor alegeri în decembrie, social-democraţii în septembrie / Ce spune liderul PNL / Declaraţia lui Klaus Iohannis
 
 
Coaliţia de guvernare se reuneşte miercuri pentru a discuta despre data alegerilor prezidenţiale, pe fondul neînţelegerilor dintre PNL şi PSD privind calendarul acestui scrutin. Liberalii vor ca alegerile să aibă loc în decembrie, în timp ce social-democraţii în septembrie. Este posibil ca la şedinţa care va avea loc după 18.30, la Vila Lac, să se tranşeze acest subiect, pentru că Guvernul este presat de timp să dea actele normative pentru calendarul acestor alegeri.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu contează, după părerea lui, dacă alegerile prezidenţiale au loc în septembrie, octombrie sau noiembrie, ceea ce contează este opinia românilor. Şeful statului a arătat că preşedintele României trebuie să fie ales de români şi nu de partide şi românii trebuie să se informeze şi să intereseze, indiferent dacă în timpul campaniei se află la munte, la mare, la birou sau în orice altă parte. El a mai spus că nu vrea să spună când să aibă loc sau cine ar trebui să candideze, pentru că asta se stabileşte de partide şi pot fi şi independenţi, dar românii trebuie să conştientizeze importanţa acestor alegeri.
 
 Citește și
Alegeri electorale 2024 Rezultate parțiale. Vezi câte voturi au fost procesate până la ora 10.00
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii