Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Componența Comisiilor tehnice județene de la nivelul Prefecturii Constanța pentru alegerile prezidențiale și parlamentare (DOCUMENTE)

ro

29 Sep, 2024 13:30 162 Marime text



Potrivit Codului Administrativ și HG-urilor privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei desfășurări a alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024, prin ordin de prefect au fost constituite Comisiile tehnice județene de la nivelul Instituției Prefectului județului Constanța, vezi „documente”.

Comisiile tehnice vor coordona și urmări îndeplinirea sarcinilor ce revin autorităților administrației publice locale și serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor și ale celorlalte organe de specialitate ale administrației publice centrale, prevăzute în legislația în vigoare, în domeniul alegerilor pentru Președinția României, Senat și Camera Deputatilor din anul 2024.







Alegerile parlamentare şi prezidenţiale în 2024 au loc în trei duminici consecutive: 24 noiembrie - primul tur al alegerilor prezidenţiale; 1 decembrie - alegerile parlamentare; 8 decembrie - al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Alegerile parlamentare din România se desfăşoară la 1 decembrie 2024, în baza Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 98/2024 privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2024 şi a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2024 şi în baza Hotărârii de Guvern nr. 755 din 4 iulie 2024 privind stabilirea datei alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2024.


Citește și: 

FOTOREPORTAJMai multe panouri electorale ale candidaților la alegerile prezidențiale, amplasate pe străzile și bulevardele din Constanța (FOTOREPORTAJ+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii