Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Diaconescu candidează pentru funcția de președinte al României

ro

20 Sep, 2024 20:48 828 Marime text
Cristian Diaconescu. Foto: ZIUA de ConstanțaFostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu candidează independent pentru funcția de președinte al României la alegerile din 2024. 

„Timp de două decenii, mi-am dedicat întreaga carieră în slujba României, ghidat de convingerea că țara noastră merită să fie un lider respectat pe scena internațională. Am dedicat întreaga mea energie și determinare pentru ca România să își găsească locul de drept în Europa și să fie un bastion de stabilitate în NATO, și astăzi vin în fața voastră cu o viziune clară.

Cred cu tărie că România poate și trebuie să aibă un cuvânt determinant pe scena internațională, iar această viziune a stat la baza fiecărui pas din cariera mea diplomatică.
Împreună, putem construi o Românie care să aibă vocea pe care o merită în lume, România Respectată!

Traversăm o perioadă de schimbări majore, atât pe plan național, cât și pe plan internațional, schimbări care vor afecta în mod profund viitorul nostru și al copiilor noștri. Acest context deosebit de dificil ne obligă să folosim cele mai bune atuuri pe care le avem la dispoziție pentru a propulsa România pe locul pe care îl merită cu adevărat, în plan european și internațional, pentru a face din țara noastră „România Respectată” - se arată în mesajul transmis de Cristian Diaconescu.

Citește și: 

Mircea Geoană și-a anunțat intrarea în cursa pentru prezidențiale în calitate de independent
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii