Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Data alegerilor prezidențiale ar putea fi schimbată pentru luna decembrie

ro

13 Jun, 2024 15:02 505 Marime text




 
  • În cadrul coaliției se discută tot mai apăsat despre schimbarea datei alegerilor prezidențiale. Primul care a lansat ipoteza în spațiul public a fost liderul PNL, Nicolae Ciucă, cel care a spus că va exista o discuție pe această temă.
 
Conform surselor noastre, nici Marcel Ciolacu nu mai este foarte convins de utilitatea organizării alegerilor prezidențiale în 15 și 29 septembrie. În acest context, alegerile prezidențiale ar putea fi mutate în luna decembrie și se vor desfășura așa cum a fost și în alți ani, potrivit știripesurse.ro.

Liderii coaliției se vor întâlni, miercurea viitoare la Guvern, acolo unde va fi tranșată problema alegerilor prezidențiale. Este foarte posibil ca în această ședință a Coaliției să se ia decizia mutării alegerilor prezidențiale în luna decembrie.

Se vor analiza mai multe scenarii, asta pentru că liderii PSD și PNL au înțeles, după alegerile din 9 iunie, ce înseamnă să faci campanie electorală vara. Mai mult, august fiind lună de concedii, nimeni nu va fi preocupat de prezidențiale și riscă o prezență foarte scăzută la vot.


 Nicolae Ciucă: urmează să luăm o decizieNicolae Ciucă a fost întrebat direct despre scenariul mutării alegerilor prezidențiale.

„Nu avem încă o hotărâre de Guvern. Rămâne să vedem care sunt părțile bune sau mai puțin bune ale unei campanii pe timp de vară sau dacă mutăm alegerile prezidențiale așa cum erau, mai aproape de parlamentare”

 
 
Citește și
George Simion, liderul AUR, primul care își anunță candidatura la alegerile prezidențiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii