Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii adoptate de către BEC în ședința din 3 octombrie 2024

ro

03 Oct, 2024 19:03 152 Marime text









În ședința din data de 3 octombrie 2024, Biroul Electoral Central pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2024 (BEC) a adoptat mai multe decizii.
 
Între acestea, este și Decizia privind admiterea candidaturilor propuse de Asociația Partida Romilor ”Pro-Europa” la alegerile pentru Camera Deputaților din anul 2024; Decizie privind respingerea candidaturii propuse de către Fundația ,,Vox Mentis” la alegerile pentru Camera Deputaților din anul 2024; Decizie privind aprobarea înregistrării semnului electoral depus de Partidul Phralipe al Romilor; Decizie privind aprobarea înregistrării semnului electoral depus de Forumul Cehilor din România; Decizie privind aprobarea înregistrării semnului electoral depus de Blocul Unității Naționale”; Decizie privind admiterea înlocuirii reprezentantului partidului politic Alianța pentru Unirea Românilor în Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 38 Tulcea – Alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2024;


 
De asemenea, Decizia privind respingerea contestației formulate de  Erich Mocanu împotriva Dovezii depunerii listelor de susținători la BEC nr. 7LS/BEC/SCD2024/02.10.2024 pentru partidul Alianța Național Creștină; Decizie privind respingerea contestației formulate de Partidul Dreptate și Respect în Europa Pentru Toți împotriva Procesului - Verbal nr. 4/28.09.2024 încheiat de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 3 Argeș – Alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2024; Decizie privind respingerea contestației formulate de Partidul Dreptate și Respect în Europa Pentru Toți împotriva Procesului - Verbal nr. 48/30.09.2024 încheiat de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 18 Galați – Alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2024; Decizie privind respingerea contestației formulate de Partidul Dreptate și Respect în Europa Pentru Toți împotriva Procesului - Verbal nr. 4/27.09.2024 încheiat de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 14 Constanța – Alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2024;


Textul integral al deciziilor adoptate în ședința din data de 3 octombrie a.c. va putea fi consultat în secțiunea „Documente” a articolului.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și
Cinci formațiuni politice au înregistrat la BEC listele de susținători

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii