Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expert Forum a lansat Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate pentru alegerile europarlamentare

ro

15 May, 2024 09:38 642 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Expert Forum a lansat Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate, care poate fi accesată la https://votcorect.ro/harta-sectii-strainatate-europarlamentare.
     
Expert Forum a lansat Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate, care poate fi accesată la https://votcorect.ro/harta-sectii-strainatate-europarlamentare, transmite Expert Forum.

Harta este una dintre componentele portalului VotCorect, care are rolul de a explica cele mai importante proceduri electorale legate de alegerile din 9 iunie, incluzând informații despre secțiile de votare, documentele cu care se poate vota sau pașii votării în ziua alegerilor.

„De asemenea, reamintim faptul că acredităm observatori independenți care să monitorizeze secțiile de votare din țară și străinătate, alături de partenerii din Coaliția VotCorect, înscrierile realizându-se prin intermediul aceluiași portal”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Alegeri locale 2024: Viceprimarul PNL Adrian Costache candidează pentru funcția de primar al comunei Mihai Viteazu. Vrea să continue proiectele necesare în localitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii