Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024 Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, candidații AUR la CJC si Primăria Constanța, primele declarații după închiderea secțiilor de votare (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Jun, 2024 22:34 10819 Marime text
Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor Constanța susțin declarații de presă în această seară de la ora 22.00 la finalul procesului de vot.
 
La finalul acestei zile vor fi oferite concluziile campaniei electorale și ale procesului de votare.
 
Conferința de presă are loc la sediul AUR Constanța din zona DACIA Constanța.

La eveniment participă Ovidiu Cupșa și Mohammad Murad.

„Au ieșit la vot peste 9 milioane jumătate de români pentru a-și exprima votul. Mai devreme am văzut scorurile apărute. Trebuie să așteptăm voturile. Eu cred că românii au ieșit la vot împotriva celor care au condus. PSD, PNL nu știu decât să bage frica în oameni, așa cum s-a întâmplat în județ. Sunt convins că rezultatul AUR este cu cifra 2 în față. Avem exit-pollul nostru care arată că este peste 20%. La Constanța este pentru prima data când au ieșit locuitorii în număr mare la vot“ - a precizat Mohammad Murad.

„Vreau să le mulțumesc celor care au ieșit astăzi la vot. Constanța a scos aproximativ 110.000 de oameni la vot. Multumesc celor care au răspuns apelurilor noastre. Vreau să le mulțumesc oamenilor din secțiile de votare. Rezultatul este în urne nu în estimări care au fost în ultimii ani manipulate și greșite. La Constanța avem oameni motivați, cu experiență și cred că peste câteva ore vom avea alte rezultate la Constanța. Vreau să vă spun că am umblat prin toate cartierele și am văzut reacția oamenilor. Cred că în momentul de față suntem în continuare favoriți la câștigarea fotoliului de primar. Avem încredere în potențialul nostru de a câștiga Primăria Constanța“ - a transmis Ovidiu Cupșa. 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii