Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT. Alegeri Locale 2024 Concluziile liderilor PNL Constanța la finalul procesului de vot (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Jun, 2024 22:05 8243 Marime text

Reprezentanții Partidului Național Liberal Constanța susțin declarații de presă în această seară de la ora 22.00 la finalul procesului de vot. 

La finalul acestei zile vor fi oferite concluziile campaniei electorale și ale procesului de votare. 

Conferința de presă are loc la sediul Partidului Național Liberal Constanța din Bulevardul Ferdinand nr. 49

La declarații participă Bogdan Huțucă, Vergil Chițac și Florin Mitroi. 

„Mulțumesc constănțenilor că au venit la vot în număr mare. Suntem conștienți cu toții că votul este extrem de important. Mulțumesc membrilor, susținătorilor Partidului Național Liberal și tuturor reprezentanților din secțiile de votare care acum când noi stăm de vorbă asigură rigurozitatea procesului de votare.

Vreau să mulțumesc tuturor tinerilor care ne-au susținut în această campanie electorală, care au fost alături de noi. A fost o campanie frumoasă, oameni frumoși. Avem cu toții mari așteptări și toate aceste așteptări sunt alimentate de munca primarilor noștri din ultimii patru ani de zile, de munca noastră în această campanie electorală.  

Avem încredere că proiectele realizate, că fondurile europene atrase își vor găsi aprecierea în rândul constănțenilor. “ - a precizat Bogdan Huțucă. 

„Reiterez mulțumirile adresate constănțenilor care au ieșit la vot în număr mare. Sursa puterii o reprezintă votul. Cei care vor câștiga vor avea o mai mare mare legitimitate atât politică, dar și administrativă. Mulțumesc echipelor de campanie. Mulțumesc membrilor și conducerii PNL. Campania noastră a fost una decentă. Deși am fost atacați nu am răspuns. Vă rog să așteptăm rezultatele alegerilor“ - a menționat Vergil Chițac, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Constanța. 

„Vreau să mulțumesc echipei de campanie, în special tinerilor care au fost cu mine în tot județul. Pentru mine a fost o experiență plăcută această campanie. Cu siguranță promit că nu vor dezamăgi. Sunt încrezător că voi câștiga detașat! Vreau să mulțumesc echipei de la județ, vălurenilor că au fost alături de mine. Așteptăm rezultatele și cu siguranță voi avea mai multe de spus! Victoria nu va fi doar a mea, ci a constănțenilor, a oamenilor din județ care vor să schimbe lucrurile în bine. Veți vedea că se schimbă sistemul sanitar, infrastructura în județ, modul de a primi și comunica funcționarul cu cetățeanul“ -  a transmis Florin Mitroi, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Constanța.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii