Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion, în conferință de presă în cartierul Tomis Plus

ro

02 Jun, 2024 11:06 1415 Marime text
Azi, 02 iunie 2024, în cartierul Tomis Plus, candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion susține o conferință de presă. 

De asemenea, ca și până acum, îl invităm la o dezbatere civilizată și pe primarul în funcție, Vergil Chițac, să le explice constănțenilor și locuitorilor din cartier de ce a ignorat aspecte cum ar fi amenajarea trotuarelor, a unor spații de joacă sau a unor zone verzi, a precizat Stelian Ion. 


UPDATE 

Stelian Ion ia cuvântul în cadrul conferinței. 

 Bună ziua constănțeni din zona Tomis Plus care este în continuă dezvoltare.

Administrația publică locală a ignorat acest cartier. Sunt tineri care nu au unde să își ducă copiii la grădiniță, nu au trotuare, străzi asfaltate în cartier sau părculețe.

Avem proiecte pentru acest cartier. Oamenii știu.

În primul rând trebuie să punem la punct infrastructura rutieră. În ultimii ani nu s-a întâmplat nimic în acest cartier

Treaba făcută în perioada dinainte de alegeri nu rezolvă problemele oamenilor de aici. Avem proiecte care au venit din dialogul purtat cu aceștia.

Vedeți că suntem într-o zona pârloagă cum este și fața administrației locale Constanța condusă de Vergil Chițac. Nu au fost în stare să identifice care este proprietarul acestui pot de teren și să facă ordine în patrimoniul Constanței.

Trebuie să identificăm proprietarul, este posibil să existe suprapuneri de teren și apoi să amenajăm un parc pentru locuitorii cartierului. Un parc cu loc de joacă, băncuțe și aparate de fitness

Primăria Constanța tine într-o zonă gri clarificarea patrimoniului, cadastrarea Constanței și nu numai. 

Nu există în acest cartier o grădiniță. Avem în plan pe viitor să amenajăm o grădiniță. 

Un alt subiect este acela al minciunilor pe care PNL și PSD le aruncă în spațiul public. Vin în fiecare zi cu câte o minciună gogonată, un fake de sondaj măsluit. 

Au început să circule pe site-uri aceleași minciuni folosite și în 2020. Țineți minte cum spuneau că avem 12-14% în 2020? Știți ce s-a întâmplat în 2020. V-am spus că eram umăr la umăr cu cei doi contracandidați și așa a fost. 

Oamenii sunt disperați că pierd alegerile. Din disperare de cauză fac două lucruri - spoială în oraș și sondaje false. Pinocchio de Eforie va pleca acasă!  Este o bătaie de joc să vii în fața constănțenilor cu minciuni ordinare. 

Acum trei săptămâni eram umăr la umăr cu Vergil Chițac. În zilele următoare vom avea rezultatele unui nou sondaj și îl vom face public. Suntem în depășire și l-am depășit pe Vergil Chițac

Avem o șansă colosală în fața noastră, trebuie să ieșim din casă pe 9 iunie. 


Declarațiile integrale le puteți urmări în VIDEO de mai jos: 

 Citește și:

Candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion- „Primarul Vergil Chițac și PSD-PNL pregătesc o fraudă de proporții la această rundă de alegeri“




Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii