Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu, primele declarații după alegerile locale de la Constanța (VIDEO)

ro

10 Jun, 2024 14:21 1498 Marime text
Candidatul PSD la funcția de primar a municipiului Constanța, Horia Constantinescu susține astăzi în Portul Tomis o declarație de presă după anunțarea rezultatelor parțiale de la alegerile locale. 

Conform ultimelor date, Horia Constantinescu a fost votat de aproximativ 20% dintre alegătorii care s-au prezentat ieri la vot. 

Acesta s-a situat pe locul al treilea, după Vergil Chițac care a câștigat un nou mandat de primar și Stelian Ion. 

UPDATE: 

Începând de mâine mă întorc la Protecția Consumatorului. Voi rămâne spectatorul dezvoltării acestui oraș. Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor. Ion Dumitrache m-a asigurat că tot ce am promis acestui oraș se va concretiza în proiecte. 

Am regretul că nu am reușit să conving electoratul să se mobilizeze. Cu toată lipsa de modestie știu că aș fi putiut oferi constănțenilor două mandate într-unul singur. Cred că la nivel personal a câștigat Vergil Chițac. Cred că am dormit puțin mai mult, aș fi putut dezvolta o campanie mai incivisvă. Trebuie să le mulțumesc celor care au crezut în proiectele noastre. Sper ca de data aceasta primarul să continue Parcul Tăbărăcie, să ducă lucrurile cu mai puțină superficialitate la bun sfârșit și să le arate constănțenilor că merită să fie primar. 

Nu iau în calcul implicarea politică pentru ocuparea unei funcții. Imi voi continua activitatea de Protecția Consumatorului. Mai avem două campanii electorale importante până la finalul acestui an. Am obligația morală să întorc acest efort al lor printr-un efort personal. Voi fi alături de formațiunea politică pe care o reprezint. 

Nu mă voi zbate să intru în ceva ce s-a dovedit inutil. Este păcat să nu lăsăm constănțeni să se bucure de peisajul selenar al acestui oraș care are mai multe cratere decât sunt pe lună“ - a precizat Horia Constantinescu. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii