Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Mircea Geoană - „De data aceasta voi câștiga alegerile prezidențiale“ (VIDEO)

ro

23 Oct, 2024 18:03 685 Marime text
Mircea GeoanăÎn cadrul competiției pentru alegerile prezidențiale din România, Mircea Geoană este prezent astăzi, 23 octombrie 2024 la Constanța pentru a vorbi despre programul său politic intitulat ”Angajamentul meu pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renașterii naționale”. 

La final, Mircea Geoană a susținut o conferință de presă în care  arăspuns la mai multe întrebări. 

Cred că era un lucru evident care confirm existența unei înțelegeri între Ciolacu și Simion. Este singura variantă ca Ciolacu că câștige președinția, să intre cu Simion în turul doi. Este bine, este rău, asta doar cetățenii români pot să decidă. Sper ca românii să voteze și să împiedice astfel de caz. Cei mai mulți dintre tinerii care nu au primit acces la o școală bună, care au fost abandonați de statul roman votează extrem. Problema nu este cum votează ci de ce votează. 

NATO s-a pronunțat și din punct de vedereal acestor insinuări ca cineva care a condus NATO 5 ani să aibă legătură cu Federația Rusă sunt nejustificate



Mircea Geoană a fost întrebat în cadrul conferinței de presă susținute la finalul dezbaterii despre strategia de apărare în cazul în care va ajunge președinte. 

La începutul mandatului voi veni în fața Parlamentului pentru actualizarea strategiei de apărare. Este obligația președintelui să vine în fața parlamentuylui cu strategia pe apărare. Voi propune și actualizarea periodică, riscurile sunt atât de diverse că nu putem sta cu un document de strategie cinci ani.


Întrebat dacă va încerca să schimbe Constituția, Mircea Geoană a precizat că acest lucru nu se va face în campanie.

Acest lucru este mult prea serios să fie făcut la repezeală sau în Campania electorală. Voi discuta cu partidele și societatea. Vom începe un mod serios de a analiza și când va exista un moment propice vom lua decizia.

Mircea Geoană a mai menționat că Rusia folosește o stare de atac cibernetic și noi trebuie să fim pregătiți. 

Acest război se derulează cu spionaj, intoxicare, indimidare. 

Apelul meu este să vină la turul 1 ca și cum ar fi în turul 2. Miza este foarte mare. Sunt sondaje făcute pe bune pe care partidele și eu le cunoaștem și cred că este o prostie să arunci banii pe sondaje măsluite. Ar trebui să avem o discuție, deoarece se duc mulți bani pe astfel de sondaje. Este o operațiune complexă care încearcă să oprească un candidat. Sper că voi câștiga la Constanța, este un județ important. M-aș bucura enorm să pot câștiga Constanța. Nu vreau să mă întorc în trecut, vreau să văd viitorul. 

Ar trebui să ne gândim ce profil de președinte ar fi potrivit României. Un om cu contacte internaționale este mai potrivit de a conduce România în această perioadă. 

Întrebat ce va face dacă nu va câștiga alegerile, Mircea Geoană a transmis că de data aceasta va câștiga! 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii