Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Partidul DREPT Constanța depune listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Oct, 2024 08:58 433 Marime text
Partidul DREPT Constanța depune astăzi, 16 octombrie 2024 de la ora 9,00 listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024. 

Evenimentul va avea loc in fața Consiliului Județean.

Pe lista pentru Senat se află Dumitru Caragheorghe, Valentin Burciu, Sorin Ionel Petrescu, Radu Liviu Anghel, Eugenia Munteanu, Luminița Ciobîcă și Marian Zamfira. 

Pe lista pentru Camera Deputaților se află Felicia Nadina Ovanesian, Liliana Adam, Laurențiu Leica, Cristian Sofian Cojocaru, Lucica Tofan, Roxana Cucu, Mihaela Talapan, Vladimir Rusu, Claudia Roxana Butoi, Marius Adrian Bătărîgă, Dragoș Sorin Soroceanu, Ioan Adrian Țepuș și Camelia Mihaela Ciciu. 

Listele au fost depuse de Felicia Ovanesian. 

UPDATE: 

„Vrem să facem diferența, să facem politica altfel. Simt că este nevoie de o construcție politică nouă. A fost greu în câteva zile să facem liste complete. La deputați ne lipsește un nume. Nu cunoșteam bine candidații. Decizia s-a luat la nivel local, nu am avut nicio influență. Eu sper să reușim să facem lucruri bune. Nu ai cum să previzioneșzi ncotrect și să cunoști oamenii. Sper să facem treabă bună. O parte dintre constănțeni i-am convins deja. Dorința mea este să facem măcar cei 5% și să avem un cuvânt de spus în Parlament“ - a precizat Felicia Ovanesian. 

Cheia succesului o poate reprezenta faptul că suntem o alternativă la vot pentru constănțeni și faptul că reprezentăm o platformă a independenților, a oamenilor care au ceva de spus pentru comunitate. Nu ne-am setat un target, dar ne dorim să intrăm în Parlament. Doamna Ovanesian are ca principal atu seriozitatea - a menționat Dumitru Caragheorghe.

Dumitru Caragheorghe este echilibrat și profesionist. Colaborarea cu el va fi un element de echilibru. Mă bucur dacă este o luptă și fiecare vine cu proiecte bune pentru constănțeni. Din nefericire celelalte proiecte cu care au venit partidele nu s-au concretrizam deși au avut câte 2 -3 mandate. Partidele care au avut deja reprezentanți în Parlament nu au făcut dovada că au luptat în Parlament pentru proiecte - a mai precizat Felicia Ovanesian.  


 

Citește și: 

Felicia Ovanesian (DREPT), candidat la alegerile parlamentare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii