Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT USR Constanța depune listele candidaților pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

10 Oct, 2024 09:59 320 Marime text
Joi, 10 octombrie, USR Constanța va depune listele candidaților pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Central.

În urma votului, lista de candidați  ai USR pentru Senat este deschisă de Remus Negoi.
 
Lista completă este următoarea: În urma votului, lista de candidați pentru Senat este deschisă de Remus Negoi.

Lista completă este următoarea:
  1. NEGOI Eugen Remus
  2. DUMITRESCU Carmen
  3. CHIȚU Cosmin George
  4. MIRON Vasilica Olguța
  5. NICOARĂ Florentina Mirela
  6. BEJAN Valentin
  7. GORCEA Adrian
Pentru Camera Deputaților, lista candidaților USR Constanța este deschisă de Stelian Ion.
 
Lista completă este următoarea:
 
  1. ION Stelian Cristian
  2. GIMA George
  3. POPESCU Cristiana
  4. BRIGHIDĂU Andrei
  5. DRAGU Marius Alexandru
  6. TOMA Nicolae Florin
  7. SFRENȚ Andreea Anca
  8. FILIP Cristina Mădălina
  9. GHEORGHIU Mihaela
  10.  MORARU Petru
  11.  PAVEL Costina Cornelia
  12.  ANTONARU Marius Ștefăniță
  13.  VLAD Bogdan
  14.  ARVENTE Andreea Ștefania
 

UPDATE. ora 10.00

Reprezentanții USR Constanța au intrat în Biroul Electoral pentru a depuse candidaturile pentru alegerile parlamentare. 

Stelian Ion mulțumește pentru eforturile făcute de birou și de munca depusă. 

Angajații Biroului Electoral verifică dosarele. 

„Astăzi este o zi importantă pentru noi, USR, am depus dosarele de candidatură pentru Parlamentul României. Le mulțumesc constănțenilor care ne-au oferit încrederea lor. Le mulțumesc colegilor care sunt alături de noi și se implică în activitatea noastră. Este un moment greu pentru țară. Democrația este pusă în genunchi. Suntem optimiști că în frunte cu Elena Lasconi, care va schimba totul.

Avem încredere în Elena Lasconi. Va intra în turul doi și va câștiga alegerile. Suntem într-o situație complicată. PSD-ul reprezentat de Marcel Ciolacu își aranjează candidaturile cu ajutorul CCR. PSD vrea să își protejeze afacerile, precum cea de la Nordis.

Vedem cum se evaporă porțiuni de plajă pentru a ajunge în patrimoniul PSD. PNL are interesul să rămână în trena PSD și să continue ce au început. Suntem singura opțiune pentru a demonta acest sistem ticălos care îndatorează România, defiicitul este extrem de mare. Ne-au îndatorat pe noi și generațiile viitoare pentru furt din bani publici și aranjamente făcute încontinuu.

Sunt optimist pentru că primim semnale de la oameni. Vin oameni alături de noi, alături de Elena Lasconi care se bucură de sprijin masiv. Va fi președintele care va face reformă în România. Îi chem pe români să voteze un președinte onest care vrea să salveze această țară de hoția la drumul mare.

Românii să vină alături de noi. Pe scena politică unii au o altă abordare de fărâmițare a votului, cât mai multe partide, dar în parametri de practică fărâmițează voturile. Îi îndemn pe români să voteze rațional, să voteze împotriva acestui monstru PSD. “ - a precizat Stelian Ion.  

Mulțumesc constănțenilor că ne-au acordat semnăturile și încrederea pentru a participa la alegerile acestea. USR și Elena Lasconi sunt singurele opțiuni viabile pentru aceste alegeri. Noi am demonstrat că suntem cei mai activi și implicați în viața politică. Vorbesc și de ceea ce am făcut în parlament. Ceea ce am făcut se poate verifica. Dacă noi suntem aici, suntem că suntem implicați și profesioniști. Atunci când vrei să își asumi candidatura trebuie să ai în spate un background profesional. Sun convins că USR va avea un succes la alegerile din decembrie. - a declarat Remus Negoi. 

„Toate experiențele prin care am trecut ne-au întărit. Vedeți o echipă închegată, care trage în aceeași direcție și asta e important. Politica este un joc de echipă. Ne așteptăm de la trei parlamentari în sus.

după alegeri se pot schimba lucrurile și într-o astfel de structură se poate purta un dialog. Le-am făcut propunerea celor de la PNL să voteze moțiunea dar au spus că nu vor“ - a mai adăugat Stelian Ion. 

  „În spatele ușilor închise sunt mulți parlamentari PNL care sunt nemulțumiți de conducerea de la nivel central“ - a transmis Remus Negoi. 

„Domnul Ciucă nu are șanse să intre în turul doi. Nu s-a decis cine are onoare, respect sau predictibilitate. Ar fi foarte grav să câștige președinția României. MNe adresăm oamenilor să vină alături de noi să o voteze pe Elena Lasconi, singura care are forța să bată PSD. Elena Lasconi în turul doi și președinte al României reprezintă o nouă șansă dată României.“ - a mai precizat Stelian Ion. 




Citește și: 

USR ConstanțaEchipa de candidați USR Constanța își depune candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Lista pentru Senat e deschisă de Remus Negoi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii