Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană, candidat la președinția României! S-a dat startul campaniei de strângere de semnături, inclusiv la Constanța și Medgidia (FOTO)

ro

10 Sep, 2024 19:03 245 Marime text

foto: Facebook/ România Renaște
Mișcarea România Renaște anunță demararea campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii independente a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din iarna acestui an.

Potrivit reprezentanților mișcării, aceasta este o alegere crucială pentru viitorul României, între stagnarea politică și schimbarea profundă a sistemului actual.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost decorat cu Ordinul NATO "Serviciul Merituos", în semn de recunoaştere a "excepţionalei activităţi în slujba Alianţei Nord-Atlantice".

Ceremonia de decorare a avut loc la sediul Alianţei din Bruxelles şi a fost găzduită de Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

"Perspectiva şi experienţa dumneavoastră au fost de nepreţuit pentru mine. (...) Mulţumită dumneavoastră am făcut progrese în timp record", a declarat Stoltenberg la ceremonia de premiere.


Mircea Geoană l-a notificat la 3 septembrie pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, că se va retrage din funcţia de secretar general adjunct al Alianţei începând cu data de 10 septembrie.


Iată postarea integrală de pe pagina de socialziare România Renaște 

Iarna aceasta, vom avea de făcut o alegere fundamentală: ce viitor alegem pentru țara noastră?

Este o alegere între curajul schimbării profunde a sistemului politic, a modelului economic, a contractului social și al locului României în Europa și în lume sau rămânerea în aceeași băltire a incompetenței, politizării și corupției.

Într-o lume plină de pericole și în permanentă transformare, a nu avea curajul schimbării ar reprezenta un risc pentru însăși existența națiunii române.

De aceea, Mișcarea România Renaște! susține candidatura independentă a domnului Mircea Geoană la președinția României și anunță startul campaniei de strângere de semnături.

Avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră să ne ajutați cu strângerea celor 200.000 de semnături necesare candidaturii domnului Mircea Geoană.

Le mulțumim colegilor din București, Bacău, Constanța, Sibiu, Medgidia, Botoșani, Drăgănești-Vâlcea, Brașov, Bihor pentru mobilizarea extraordinară și voluntarilor, care ne ajută în această campanie.
 

 


 Citește și: 

Mircea Geoană- „NATO condamnă încălcarea spațiului aerian al României de către Rusia”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii