Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale Constanța Oficial de la Biroul Electoral Central despre anularea alegerilor pentru funcția de primar de la Costinești (DOCUMENTE)

ro

25 Jun, 2024 22:05 693 Marime text
Biroul Electoral Central a transmis printr-un comunicat de presă că s-a decis admiterea plângerii prealabilă formulată de către Partidul Social Democrat — Filiala Constanta, a fost revocată Hotărârea BEC nr. 328H/15.06.2024 privind respingerea cererii de anulare a alegerilor în Circumscripţia electorală nr. 29 Costineşti, judeţul Constanţa, formulată de Partidul Social Democrat — Filiala Constanţa.

De asemenea a admis cererea de anulare a alegerilor pentru funcţia de primar în Circumscripţia Electorală nr. 29, Comuna Costineşti, Judeţul Constanţa, formulată de către Partidul Social Democrat — Filiala Constanţa. 

„Anulează alegerile din data de 9 iunie 2024, organizate în Circumscripţia electorală nr. 29 Comuna Costineşti, judeţul Constanţa, pentru funcţia de primar, cu consecinţa repetării alegerilor pentru funcţia de primar la data de 7 iulie 2024. Campania electorală pentru noul tur de scrutin începe de la data adoptării prezentei hotărâri. În termen de 24 de ore de la data adoptării prezentei hotărâri, serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune repartizează noi timpi de antenă pentru partidele politice care au candidaţi în noul tur de scrutin, în mod proporţional cu numărul de candidaţi“ mai transmite BEC


Hotărârea Biroului Electoral Central poate fi consultată în secțiunea Document a materialului.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: 

S-au anulat alegerile de la Costinești! Când vor avea loc?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii