Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe surse Data alegerilor prezidențiale se decide astăzi

ro

20 Jun, 2024 14:57 315 Marime text







 
  • După discuțiile dintre Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, de dimineață, de la Palatul Victoria, negocierile dintre PSD și PNL pe tema alegerile prezidențiale urmează să se reia după ședința CSAT de la Cotroceni.

Potrivit unor surse politice, liderii liberali din afara Capitalei au ajuns la Guvern, pentru discuțiile cu liderii PSD. Deocamdată, nu există informații despre vreo schimbare a pozițiilor celor două partide: PSD dorește prezidențiale în septembrie, așa cum s-a stabilit inițial, iar PNL dorește prezidențiale în noiembrie, deși inițial a susținut varianta devansării, potrivit știripesurse.ro.

Sursele politice precizează că problema trebuie să fie tranșată azi, deși nu există încă un consens. În funcție de finalitatea discuțiile, vineri s-ar putea adopta hotărârea de guvern privind stabilirea datei alegerilor prezidențiale.
 
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost, joi dimineața, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD. Liderii coaliţiei de guvernare, reuniţi, miercuri, într-o şedinţă lărgită, nu au reuşit să se pună de acord cu privire la data organizării alegerilor prezidenţiale, după o discuţie care a durat mai bine de trei ore.
 
 
 
 Citește și
România va trimite un sistem de apărare antiaeriană Patriot în Ucraina! 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii