Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Prima conferință de presă a USR Constanța după alegeri -„ Vom face opoziție cu toată forța!” (FOTO)

ro

10 Jun, 2024 13:01 1146 Marime text





Astăzi, 10 iunie 2024, a doua zi după alegeri, USR susține o conferință de presă, cu primele declarații.
 
Stelian Ion deschide evenimentul cu primele luări de cuvânt.

„ Bună ziua oameni buni. Constanta a decis. Nu sunt rezultatele finale, dar lucrurile sunt clare. În ciuda rezultatului care pentru noi este dezamăgitor, mergem mai departe .Ieri ne - am concentrat pe apărarea fiecărui vot în parte. Neregulile au fost clare. Deja s- au dat amenzi, primarul a fost amendat. Constanta a ales să continue actualul primar pe drumul început acum patru ani de zile.  Le mulțumesc celor care ne- au votat și au fost alături de noi. Știu că sunt dezamăgiți și frustrați din cauza rezultatului. Peste 21.000 de voturi am primit în Constanța. Nu suntem putini. Știm că meritam și putem mai mult
Mai departe vom vedea câți ani vom mai avea de șantiere ale haosului, de vânzări pe plajă, de autorizații pe plajă, pe taluz și între blocuri, de lipsa de respect și știti lungul șir de anomalii.

La Constanța vom propune să continuam în aceasta formulă și sa fim prezenți în Consiliul Local. Vom face opoziție cu toată forta! 

Am primit deja mesaje. Sunt tineri care ne spun că aleg să nu mai rămână în Constanța. Au avut o altă speranță. Vom lupta pentru orașul nostru și copiii noștri. Este important să spunem mai departe că le mulțumim și familiilor noastre care ne-au suportat”, spune Stelian Ion.

„Există și o latură pozitivă. Efortul colegilor noștri din anumite localități a fost sondat cu succes. Avem primari la Ghindărești - Mihai Vilcu. O felicităm și pe colega Ciobanu Niculina care a câștigat la Fântânele. La Ion Corvin la fel. Avem alte localități care merită menționate. Doar enumăr câteva - Adamclisi, Saligny, Tortoman, Cumpăna și altele.

La Tortoman a fost la doar 7 voturi de a câștiga primăria. Inimaginabil pentru noi este cum s-a putut pierde la Agigea”, a mai declarat acesta.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii