Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD contrazice ONG-urile, în legătură cu calendarul electoral „Procesul electoral va fi ușor și toți oamenii angrenați vor termina până la 12 noaptea”

ro

10 Jul, 2024 15:34 449 Marime text





 
  • PSD răspunde organizațiilor care au criticat calendarul electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Procesul electoral va fi ușor și toți oamenii angrenați vor termina până la 12 noaptea, spune deputatul Petre Florin Manole.
 
Mai multe ONG-uri au publicat o scrisoare comună în care au atras atenția că programarea alegerilor în trei duminici consecutive ar putea crea confuzie și va îngreuna organizarea procesului electoral, potrivit știripesurse.ro.

„Eu nu plec niciodată de la premisa, ca politician nici nu cred că e corect să pleci de la premisa că electoratul e confuzat. Eu cred că electoratul nu e deloc confuzat, că știe și înțelege ce face și s-a dovedit asta în multiple rânduri de alegeri", spune Petre Florin Manole.

Deputatul PSD crede că „a fost un proces greu la alegerile anterioare, pentru că au fost multe buletine de vot (...). La următoarele alegeri, nu avem acest număr crescut de buletine de vot, pe care alegătorul să le ștampileze și apoi comisiile să le numere. Deci nu văd de unde această dificultate".
 
Petre Florin Manole e convins că toți oamenii angrenați în procesul electoral vor termina munca până la miezul nopții:
 

„Noi, chiar la filiala de partid unde activez, discutam despre cât de ușoare o să fie alegerile parlamentare în secții, pentru că ai un singur buletin, de fapt, două, Senat și Cameră și probabil că reprezentanții partidelor și toți oamenii angrenați în procesul electoral o să termine munca până la ora 12 noaptea".

 
Citește și
 UPDATE#Alegeri Costinești Un bărbat a fost prins după ce și-a fotografiat buletinul de vot. Incidentul s-a petrecut în secția de votare 416. Poliția Costinești a preluat cercetările în acest caz!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii