Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Alegerilocale2024 Oficial de la IPJ. Scandal la secția 142 din cadrul școlii gimnaziale nr. 38 . Conflict între un parlamentar și președintele secției de votare(VIDEO)

ro

09 Jun, 2024 14:45 1439 Marime text
 
OFICIAL de la IPJ:

„La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi prezentat la secția de votare nr. 142 din municipiul Constanța și ar fi constatat că urnele nu ar fi sigilate corespunzător.



În cauză urmează a fi sesizată autoritatea electorală competentă.

Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare", potrivit IPJ Constanța.



ȘTIREA INIȚIALĂ:

Judecătorul Adriana Vasile, locțiitor BEM a precizat că s-a cerut intervenția politiștilor la secția 142 din cadrul școlii gimnaziale nr.38 „Nicolae Titulescu” din municipiul Constanța după ce un parlamentar de Constanța ar fi avut un conflict cu președintele secției de votare.

Deputatul a reclamat faptul că urnele nu sunt siligate, moment în care președinte secției l-a poftit să iasă din secție. Deputatul spune că el a sunat la 112 , după ce ar fi fost inclusiv amenințat de o persoană care se afla în secția de votare.


 
VIDEO:

 

Sursa video: facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii