Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Coșa, prim-vicepreședinte PNL Constanța, candidat pentru funcția de senator - „Principalul adversar politic și electoral al PNL rămâne PSD"!

ro

16 Oct, 2024 16:16 233 Marime text



PNL și Nicolae Ionel Ciucă se confruntă, încă o dată, cu o situație politică dificilă - opinează Silviu Iulian Coșa, prim-vicepreședinte PNL Filiala Constanța, vicepreședinte PNL regiunea Sud-Est, candidat pentru funcția de senator.

„Pe de o parte, avem responsabilitatea de a susține comunitățile administrate de primarii liberali. Modul discreționar și opac, în care administrațiile PSD, atât la nivel central, cât și local, împărțeau fondurile, nu trebuie să se mai repete. Pe de altă parte, avem nevoie de decizii cruciale pentru reducerea deficitului bugetar și pentru continuarea investițiilor, inclusiv a celor finanțate prin fonduri europene și PNRR.

Suntem împreună la guvernare din considerente de necesitate
. Însă, principalul adversar politic și electoral al PNL rămâne PSD", susține prim-vicepreședinte PNL Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii