Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză electorală Viorica Dăncilă se alătură PNCR și va candida pe listele partidului la alegerile parlamentare

ro

11 Sep, 2024 14:15 197 Marime text


Viorica Dancilă, Sursa foto: Facebook/ Viorica Vasilica Dăncilă


 
  • O informație confirmată din surse convergente dă peste cap toate calculele făcute și dinamitează scena politică: Viorica Dăncilă se alătură partidului condus de Cristian Terheș și va candida pe listele PNCR -Partidul National Conservator Roman la alegerile parlamentare din această toamnă.

Tot pe surse s-a aflat și despre faptul că Viorica Dăncilă și Cristian Terheș vor lansa în curând o platformă națională în jurul PNCR, platformă prin care își doresc să construiască un pol conservator puternic pentru alegerile parlamentare și prezidențiale, potrivit știripesurse.ro.

Mutarea surpriză făcută de fostul prim-ministru al României Viorica Dăncilă este o lovitură puternică dată Partidului Social Democrat, care ar putea pierde o parte dintre voturile pe care le considera sigure.

Mai mult, nici AUR, partidul lui George Simion, nu va sta prea bine în sondaje după anunțul acestei alianțe dintre Viorica Dăncilă și Cristian Terheș.

Viorica Dăncilă va candida pe listele Partidului Național Conservator Român pentru alegerile parlamentare, în timp ce Cristian Terheș, președintele formațiunii politice, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale.
 
 

 
Citește și
Partidul condus de Viorica Dăncilă a organizat un marș pentru pace la Constanța (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii